Torsdag 2 juni 2022

Idag vaknade jag strax före sju av att det skvalade utanför sovrumsfönstret . Det fullkomligt öste ner. 
Bryggde lite kaffe och satte mig i soffan. En liten stund senare kom Stefan också upp. Idag skulle jag inte ha jobbat om jag inte varit pensionär. Så det kändes lite som vanligt. Ute var det ruggigt med regn och bara + 9 grader. 
Vi blev kvar i soffan ända till halv nio. Då gjorde vi frukost. Sedan ringde jag Skandia för att höra var min pensionsförsäkring som skulle betalas ut den 27 maj tagit vägen. Fick besked om att den föföll den 27 maj och sedan skulle den första utbetalningen ske inom 14 dagar. 
Klockan 11 var det dags att åka till gymmet. Vi går på ett pass som heter: Pure strength upper body. 
Ett kul pass med bra träning för överkropp. Tyvärr vågar jag inte utmana mig så mycket med vikter efter att jag diagnostiserats med HCM, hypertopisk kardiomyopati. Men jag kör det jag kan. 
Efter passet antog vi en utmaning dom hade i receptionen. Man skulle komma så nära 100 m som möjligt i en roddmaskin. Vi fuskade lite och testade ute i gymmet först. 14 drag för mig och jag stannade på 99 m. Nu fick vi inte se displayen men jag gjorde mina 14 drag. Rekordet enligt Thomas var just 99 m. Nu hamnade jag på snöpliga 92 m. Stefan hamnade på 87 m. Så jag vann familjefejden i alla fall. 
Till lunch åt vi Chili con Carne från Family Fresch
Efter det var det dags för Stefan att åka till Din Doktor och ta bort två märken på ryggen. Jag röjde undan och sen fick jag lite inspiration och började göra rent i lådorna i köket. Trots att jag ändå gjort en del känner jag att jag måste hitta på något. Jag måste börja lära mig att inte hela tiden vara igång. Inatt ska Sandra sova här och klockan tre ska jag köra henne till Arlanda. Hon ska åka med några kompisar till Spanien över helgen. Det är hon så värd.  (null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback