New York

Torsdag
 
Vaknade vid halv sju och gick upp och åt frukost i lugn och ro. Vid tio kom Sandra och häntade oss. Körde oss till Arlanda. 
Q
Planet till New York gick 12,25 så vi hann med en snabb fika innan det var dags att gå till gaten. 
Vi hade ganska bra platser i plant. Gott om benutrymme. Jag tittade på en film: The Dressmaker med Kate Winslett. Sedan sov jag säkert två timmar. Somnade ifrån två poddar som jag lyssnade på. Tiden gick ganska fort. 
Vi hade förbeställt delad taxi från flyget. Det gör vi nog inte om. Det tog nästan två timmar innan vi var på vårt hotell. Tror vi åkte runt hela New York och lämnade av folk. 
Vårt hotell ligger ett par gator ifrån Time Square. Skönt då det så här på sommaren är mycket livligare och stökigare där än det var i februari då vi var här 2014. 
Stefan hade bokat rum "with view". Det kanske inte var riktigt det här vi väntade oss. Å andra sidan är det bättre med en bussterminal än en tegelvägg som vi hade första gången vi var här.
 
När vi installerat oss på rummet gick vi ut för att hitta något att äta. Det fick bli ett snabbmatställe i kvarteret. Vi var alldeles för trötta för att leta efter något annat. 
 
Väl på rummet kämpade vi på ett par timmar för att komma in i rätt dygnsrytm, innan vi lade oss att sova. Vi hade fått öronproppar då gatan nedanför är ganska livlig och det är mycket trafik. 
Men det blev en skitnatt för mig med dem i öronen. Jag vaknade vid ett, halvtvå. Mitt hjärta bråkade lite och slog oregelbundet. Med proppar i öronen hör jag min puls hela tiden. Ju mer jag hörde att det slog oregelbundet ju mer oregelbundet slog det. Så jäkla jobbigt. Efter att jag lagt mig intill Stefan lyckades vi somna om ett par timmar och när jag vaknade igen var det lugnt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback