Florida juni 2015

Klockan åtta fredagen den 12 hämtade Eskil oss och körde oss ut till Arlanda. Där sammanstrålade vi med familjen Åström efter incheckning av bagaget. Det visade sig att vi även denna gång uppgraderats till plus. Vi hann med en snabb vända i taxfree där jag köpte en hudkräm och i tidningsshopen och en snabb fika innan det var dags att gå till gaten. Vi kom iväg ungefär på tid. Vi satt bra. Längst fram med gott om benutrymme. Bättre mat och fri dricka. Men det var nog sista gången vi blev uppgraderade. Stefan reser ju inte så mycket längre. 

Hejdå Märsta
Resan gick bra och vi landade strax före beräknat i Chicago. Vi hann ta en hamburgare och Sandra ordnade med deras sittplatser innan vi tog oss mot gaten för vidare flyg till Orlando. 
2 1/2 timme senare landade vi i Orlando. Ca 20 lokal tid. Vi hämtade ut våra hyrbilar. Vi bytte upp oss mot en något större bil. Allt gick snabbt och smidigt. 
När vi hämtat upp nycklarna till huset åkte vi till Walmart och handlade till frukosten. 
Strax efter 23 någon gång var vi framme vid "vårt" hus. Samma som förra gången. Det kändes lite hemvant och tryggt. Barnen tog ett dopp och vi plockade in allt. En kopp te och sedan i säng. 
Första dagen i Orlando
Vi vaknade ganska tidigt. Gick upp och tog ett morgondopp. 
Efter frukosten åkte vi till uthyrningsfirman och skrev in oss. Därefter blev det ett par timmar på en stor Outlet. Vi började med att äta lite lunch. Därefter delade vi på oss och gick runti butikerna. Jag hittade en top och en tröja. Stefan köpte ingenting. Vi sammanstrålade och tog en fika och strax efteråt åkte vi till Walmart och storhandlade. Resten av dagen/kvällen slappade vi. Trötta efter resa och tidsomställning blev det tidigt i säng. 

Medan vi gjorde oss färdiga att komma iväg kollade vi lite på prinsbrölloppet 

Ute var det hett som bara den. Jag har smort mig med ssf. 50 varenda dag och har inte bränt mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback