Besök på Polar Bakery och Orlando

Istället för att äta dyr frukost på hotellet åkte vi tiil ett ställe som Sandra hört talats om och som heter ihop. Där kunde man plocka ihop sin frukost lite som man ville. Det blev gröt, banan, bacon och äggröra för mig. 

Efter det tog vi oss mot West Palm Beach där vi besökte en webbkompis, sedan massor av år, till Sandra. Jag har också följt henne via hennes blogg sedan hon och hennes familj flyttade dit från Sverige. Nu arbetar hon på ett konditori som heter Polar Bakery och som säljer skandinaviska bakverk och bröd. 
Kul att se och prata med henne i verkligheten. Vi fikade. Stefan och Melker delade på en prinsessbakelse och jag tog en chokladboll.


Efter någon halvtimme tackade vi för oss och åkte vidare mot Orlando. 
När vi närmade oss hotellet bröt ett oväder ut. Det regnade och blåste. 
Vi kom fram till vårt hotell i närheten av flygplatsen. Checkade in och väntade på att det skulle lugna ner sig. 
Sandra hade planerat att överraska barnen med middag i Down Town Disney. Vi hakade på. 
När vi skulle åka fick vi se det här anslaget i recptionen. Sandra var dagens gäst! Kul! Hon fick en påse med choklad och lite annat i present. 

Det var inte speciellt långt till Down Town Disney men vi hamnade i långa, långsamtgående köer. Efter nästan en timma var vi framme. Regnet hade nästan upphört när vi gick till Planet Hollywood där vi skulle äta. Jag åt en god kyckling med potatismos. Stefan åt revbensspjäll. 
Efter maten strosade vi runt bland alla butiker i någon timma. Nu hade regnet upphört helt och det var varmt och fuktigt. Det var väldigt mycket folk i rörelse. 


På vägen tillbaka till hotellet passerade vi "vårt" Walmart. Vi handlade med oss några paket med snabbgröten som vi ätit till frukost. Väl på hotellet började vi packa inför hemresan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback