Vinter, nytt golv nya tapeter

Vi hade ställt mobilen på väckning 7,30 i morse. Jag var så trött och drog mig en stund. Plötsligt hade det gått nästan en timma. 
Det hade snöat rejält under natten och utanför var det nästan jullikt.

Vi åt god frukost.


Efter frukost och påklädning åkte vi iväg och handlade. Vi började med att åka till Flugger där vi tittade på tapeter och fastnade för en men när vi skulle beställa den och killen sa att den kostade drygt 800 kr/rulle. Då drog vi öronen åt oss. Det blev lite mycket för tapeter i ett TV-rum. Vi köpte i alla fall takfärg. Vi åkte vidare till Maxi och handlade mat. Jag köpte även en bok:

Lite sånt som jag saknat sen jag slutade med gluten. 
Vi köpte även en blomma som Stefan, Eskil och Ann-Mari varit och lämnat till våra nya grannar. Jag valde att stanna hemma och laga mat. 
Efter handlingen på Maxi åkte vi till Märsta vägg och golv. Där köpte vi ett nytt golv till TV-rummet. En ekparkett i stället för det skigolv vi köpte på IKEA och lade in för ett par år sedan. Och som redan gått sönder på flera ställen. 
Nya golvet får ligga till sig i vardagsrummet. 

Vi lånade med ett tapetprov också. Men när jag kom hem blev jag tveksam.
Senare på eftermiddagen åkte vi till Colorama och tittade på tapeter. Vi fastnade för en vit med silveraktigt mönster. En kraftig tapet och bra pris. 239 kr/rullen. 
Nu är det bara jobbet som ska göras. 
Till middag gjorde jag ..... Tacos!


Det var nog första gången jag gjorde det till bara oss två. Men Stefan ville ha det och det var gott. 
Ikväll har vi tittat på På spåret och Skavlan.
Jag ser fram emot morgondagen då vi ska till O'Learys med barn och barnbarn. Vi ska äta middag och ha familjekamp i bowling. Ska bli så kul. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback