Nytt år...

Nyårsdagen bara flöt förbi. Vi gjorde inget särskilt. På eftermiddagen kom Åströmarna upp på fika och vi tittade lpå filmer från Stefans Etiopienresa. Packade lite inför Kalmarresan. 
På fredag em. Körde Micke oss ut till Arlanda där vi tog flyget till Kalmar. Medan vi väntade på avgången gick vi till SAS loungen och fikade. 


Det blåste stormvindar men flygningen gick ändå bra. Lite skakigt när vi skulle landa. Inger hämtade oss på Kalmar flygplats. Vi stannade till på Ica Smedby och pizzerian och köpte med oss pizza till middag. Dom har även glutenfri pizza som är helt ok. Sara hade just kommit från nyårsfirande i Helsingborg och väntade på oss hemma. Det blev en ganska lugn och tidig kväll. 
På lördagen var det dags att påbörja shoppingracet. Sara har köpt lägenhet och nu behöver hon allt nytt. 
Efter frukost hämtade vi henne på gymmet. Hon hade åkt tidigt och tränat. Sedan blev det Elgigante, Rusta, IKEA (där vi även fikade),  Media Markt (där vi köpte en micro i inflyttningspresent åt henne) Chilli mm.  Vi åkte en sväng förbi hennes nya lägenhet och lämnade hennes prylar. Lennart och hans särbo (som ägt lägenheten innan) var där och målade och flyttade ut prylar. 
Vi stannade på Maxi och handlade mat Och fyndade träningskläder på vägen hem. Halva reapriset. 
Vi köpte med oss glutenfria öländska kroppkakor till Inger och mig. 
Lite senare tog vi en snabb promenad. Tyvärr kände jag av mitt knä så det blev bara 5 km i blåsten. 
När vi kom hem hade Sara börjat med kycklingen vi skulle äta till middag. 
På söndagen hämtade vi Sara som tränat igen. Vi åkte över till Öland och Ö o B. Oh jisses vad mycket fynd vi gjorde. Synd bara att vi flög. Det går ju inte att ta med sig så mycket. Trevligt att besöka Öland så där mitt i vintern. Sen blev det en tur till Bauhaus där Sara köpte en taklampa. Lunch åt vi på En trappa upp i Modehuset. 
Sist köpte vi med oss budapestbakelser från Maxi som vi åkte hem och delade på. Alla utom Sara som drog ut på PW med en kompis. Jag gjorde långstekta fläskkotletter till middag. 
Resten av kvällen tittade vi på TV. Sara skulle upp och jobba så hon gick och lade sig tidigt. 

Glutenfria kroppisar med smält smör. Fynd från IKEA och Jula.Mot Öland mm
Saras lampa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback