Lördag, städdag mm

Vi hade ställt klockan på strax efter 7 för att höra grannens dotter Therese vara med i Ring så spelar vi. Och så missade vi henne. Hon var ju allra först i programmet. Ja, ja. Vi klev upp runt 8. Efter frukosten satte vi igång med städning. 


Stefan lämnade ut en bokhylla som han lagt ut på en säljssida. Efter det åkte vi iväg och handlade lite på Coop. På väg dit levererade vi en matta som han också sålt. Efter det åkte vi till Plantaget och utnyttjade de rabattcheckar vi fick då vi köpte våra granar. Vi köpte lite nya växter till köksfönstret. Dessutom köpte vi lite nya växter till mamma. Hon kommer ju förmodligen hem på måndag. 
Hon har fått flytta till patienthotellet. Det lät ju fint. Eget rum, egen tv på rummet. Restaurang att gå och äta på. Men det blev inte riktigt som hon tänkt sig. Det finns ingen personal. Hon får bara larma i nödfall. Hon blir väldigt ensam. Hon sköter medicinering själv. Hon får ingenting förutom maten. Dessutom är det kallt i rummet och i restaurangen.
På sätt och vis skulle hon kunnat vara hemma. Det enda är ju att någon lagat maten åt henne. Hon börjar bli lappsjuk. 

När vi kom hem började jag med maten. Fiskgratäng med räkor och parmesan. Gott. Resten av kvällen blir det TV och slappande. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback