Datastrul och fettisdag...

När jag kom till jobbet på måndag morgon hade dom bytt server och min mail var borta. Nu lyckades vi få tillbaka den och då rasslade över 900 mail in. Alla mail som jag rensat bort under de senaste åren kom tillbaka. Alla mina kontakter var raderade och alla mail jag skickat var borta. När jag sedan skulle gå in i löneprogrammet fanns det inget kvar. Jag höll på att få hjärnblödning. När vi äntligen kände att vi fått till och löst alla problem i det andra bolaget så kommer nu detta!!!
Som tur var lyckades J hitta allt och jag kunde lägga in det i programmet igen. Vilken jäkla lättnad. 
På kvällen gick jag 30 min på löpbandet och gjorde 50 burpees. 
Stefan var i Göteborg på jobb. 
Jag sov dåligt på natten. Så är det nästan alltid första natten jag är ensam. 

Tisdag och dessutom fettisdag. Jag åkte förbi Coop på vägen till jobbet och köpte ett gäng. Själv äter jag ju inte men oj vad sugen jag blev när alla andra åt sina semlor vid trefikat. 
På nätet hittade jag ett recept på en lättbakad glutenfri semla som jag dessutom hade alla ingredienser till hemma. Direkt när jag kom hem gjorde jag degen/smeten och gräddade två semelbullar. När dom var gräddade skulle dom bli helt kalla så då gick jag 30 min p löpbandet. Efter middagen monterade jag min semla. Jag gjorde mandelmassa av lika delar mandelmjöl och florsocker samt lite äggvita. Grädden blandade jag ut med lite mjölk för att få till lite fluffigare grädde. 
Det blev helt okej men inte riktigt som en vanlig semla. 
På kvällen tittade jag på Familjer på äventyr och  Biggest looser.
Kom isäng rätt skapligt och sov bra på natten. 
Förbjuden semla
Min semla. 


Från deg till semla! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback