Squash och hallon

 I år har vi äntligen fått upp våra pallkragar att odla i. Glad ihågen köpte jag en massa fröer. tänkta odla lite av varje. Squash, persilja, ruccola, dill mm. Jag drev upp squash och persilja inne. det visade sig att det var ungefär vad som fick plats. Squashen breder ut sig något alldeles enormt. Och jisses vad mycket squash det blir. jag har givit bort men även provat olika sätt att tillreda den. squashgratäng och gratinerad squash med köttfärsröra. 
 

 
 
 
 
I år har vi även fått till lite stöd åt hallonen. Så gott att kunna gå ut och plocka lite hallon och jordgubbar till frukosten. 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Mums vad gott med squash eller zucchini. Jag brukar hyvla den tunnt med osthyvel och lägga i en ströad form salta peppra och lite oliv olja, täcker med mozarellaskivor och parmaskinka överst. Sen gratinerar jag den i ugnen och äter med en tomatsås till mums!!! Hallonen är helt galna hos oss i år. Jag har plockat in ett par dl varje morgon för att ha till frukosten, gjort paj och plockat 6kg och gjort sylt på det och ändå är det massor kvar, helt galet :)

2014-07-22 @ 16:23:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback