Nyår och det nya året...

Nyåret firade vi in i Huskvarna hos Iffe och Kerstin. Trevligt. Det var första gången vi fick vara med. Det var 3 av Stefans kusiner med respektive, Stefan, jag, Kerstin och Iffe. 
Vi åkte ner redan på lördagen och hade några dagar på oss att ordna och fixa inför tisdagen och nyårsafton. Jag gjorde en tårta och vi hjälptes åt att göra Janssons Frestelse. Till huvudrätt hade dom beställt en Exotisk planka med frukt och kallskuret kött. Min tårta. 

Tolvslaget firade vi genom att stå på balkongen och titta på alla raketer och thailändska lyckolyktor som sköts/släpptes upp. 
Två av kusinparen åkte sedan hem till Linköping medan ett ett par stannade över natten. 
Efter frukosten på nyårsdagen tackade vi för oss och påbörjade vi hemresan. 
2013 som var ett riktigt skitår hade vi bakom oss. Nu fick vi ett sms från Nicklas. Det nya året inleddes med ett dödsbud. Denna gång var det Sandra Ö:s mormor som dött. Lite mer väntat då hon varit dålig länge och dessutom nästan 90 år. 
Vi stannade till i Mjölby där vi hälsade på Britt-Marie och Bosse. Vi bjöds på macka, ostkaka med sylt och grädde samt kaffe.  Gott! Två timmar senare var vi på rull igen. Det var skönt att komma hem igen. 

På torsdagen hämtade vi mamma som åt middag med oss och sedan sov över. 
På fredagen var vi på bio och såg Hundraåringen! Oj vad vi skrattade. Riktigt bra trots att vi läst boken innan. Efter bio. Handlade några grejer på Clas Ohlson och sedan köpte vi med oss mat från Food Courten hem. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback