Sista dagen i Paris

Hade Stefan sagt att vi skulle åka tunnebana hade jag nog slagit till honom. Jag tänkte inte åka en meter till med tunnelbana under denna resa.
Efter frukosten som vi åt på hotellet tog vi det lite lugnt på rummet. Packade ihop alla vara prylar och gick sedan ner och checkade ut. Vi lämnade vårt bagage i ett bagagerum och begav oss ut i kvarteren runt hotellet. Vi hittade en stor loppmarknad där vi strosade runt och tittade på allt skräp som var till salu. Efter någon timma satte vi oss på en uteservering och beställde cappucino och crepes med kanelstekta äpplen och calvados. Smarrigt. Det var varmt och skönt i solen och vi satt och tittade på folklivet. Det fanns ett stort torg där det var familjeaktiviteter med bl.a. cyklar. Vi strosade runt och tittade där en stund. Sedan var det dags att gå tillbaka till hotellet och hämta ut vår väska. Vi bytte om på toaletten innan vår transport till flyget kom. 
På flygplatsen sökte vi oss till SAS loungen där vi satt och läste och åt lite från deras buffé innan det var dags att gå ombord och lämna Paris för denna gång. Kanske kommer vi tillbaka. 
 
Nej! Ingen mer Metro på ett bra tag!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback