En vecka som innehöll....

...både det ena och det andra.
I måndags ringde jag till Carina på Salong Guldkammen för att boka tid för klippning. Hade sån himla tur att jag kunde få en tid redan på tisdag kväll. Härligt! Jag bokade ju av förra tiden pga av att Stefan blev så dålig och jag ville vara hos honom i stället.
Nu hade håret blivit så långt att det var omöjligt att få till det.
Efter det skickade mailade jag Veronica på Salong Längtan för att höra om hon hade några tider för mig. Jag ville boka dels en ansiktsbehandling och dels manikyr + pedikyr. Hon slog till med en hel förmiddag och fixar allt på en gång den 15 mars. Ska bli så galet skönt. Det har hänt så mycket tråkigt ett tag nu att jag verkligen behöver detta.
 
När jag kom hem på kvällen tränade jag 30 min på löpbandet och 30 min workout. Också behövligt. Snart är det baddräkt som gäller och då är det skönt om jag kan känna mig lite iform i alla fall.
 
Tisdag var det ju klippning på kvällen så då blev det ingen träning. Jag hann hem och äta middag innan det var dags att åka till Vassunda där Carina jobbar på tisdagar. Jag var hemma igen strax före nio och då såg vi på Maria och Mindy BFF.
I onsdags tränade jag när jag kom hem. Stefan var på gymet och jag körde hemma. 30 min löpband och drygt 30 min mage lår och rumpa.
Stefan köpte med sig sushi och bento som vi åt till middag.
I torsdags var jag ledig på förmiddagen. Stefan och jag var inne i stan på S:t Eriksplan hos en Osteopat som skulle titta på min sneda rygg och försöka rätta till spänningar och låsningar som kan påverka tarmar och hjärta.
Hantyckte att jag var stel i övre delen av ryggen. Inte konstigt när man sitter framför en dator jämt.
Han "masserade" mina skulderblad och den delen av ryggen med sina armbågar bland annat. Och det gjorde så sablans ont. Jag känner ju att jag har punkter som är så ömma och stela. Sedan gårde han samma sak på framsidan. Fast inte med armbågarna då. Han masserade längs bröstmusklernas fästen och jag hade god lust att skrika rätt ut. 
När man sitter vid datorn sjunker man ihop med bröstet och musklerna blir korta och ansträngda.
Han tipsade om övningar man kan göra hemma för att rätta till det. 
Jag ska tillbaka om 14 dagar igen.
Efter besöket gick vi in på Cajsa Warg som låg alldeles bredvid. Vi köpte med oss otroligt god Carbonara till lunch. Vi köpte även med oss en färdig pizzadeg och varsin bit västerbottenpaj. Himmelskt goda äpplen som jag tyvärr inte kommer på vad dom hette.
Strax före ett var jag på jobbet.
På kvällen var vi hos Nicklas, Sandra och Max. Vi bjöds på god gryta till middag. Jag lekte och busade med Max tills vi båda var helt slut.
Fredag fick jag jobba igen det jag var ledig på torsdagen. Stefan körde mig till jobbet. Senare körde han Sandra, Nicklas och Max till Arlanda. Det ska till Lanzarote en vecka. Jag såg när dom flög iväg. Planet passerade precis över oss efter starten. 
Klockan ett hämtade Stefan och Mamma upp mig och vi åkte till Saltis och Eva och Thordan.
Där bjöds vi på Kroppkakor.Mums. Vi tänkte på pappa. Exakt två månader sedan han somnade in för alltid. Han tyckte mycket om kroppkakor. Till dessert fick vi smarrig fruktsallad med vaniljglass. Det blev en trevlig eftermiddag. 
Vid sjutiden tackade vi för oss och åkte hem. Vi stannade till på Coop och handlade några småskaer innan vi släppte av mamma hemma hos henne.
Väl hmma hann jag ta en macka innan telefonen ringde. Det var mamma som hade så ont i bröstet, käkarna och vänster arm. Troligen kärlkramp. Hon vågade inte ta nitroglycerinet när hon var ensam. Det har hänt att hon svimmat när hon tagit det.
Jag hoppade in i bilen och åkte dit. Jag hjälpte henne att ta medicinen men den hade ingen större effekt. Jag fick henne att ringa 1177 och dom kopplade direkt vidare till 112 och ambulans beställdes.
Dom kom ganska snabbt. Det lustiga var att jag åkte efter just den ambulansen när jag åkte till mamma. Dom hade varit ute på uppdrag och var på väg till stationen så dom svängde av mot Arlanda medan jag åkte vidare till mamma. Dom hann bara dit och vända innan larmet kom och dom fick åka och hämta mamma.
Jag släckte ner och låste efter att dom åkt. Mamma var ganska ok så jag valde att åka hem igen. Nu var hon ju under vård. Senare visade det sig att hon haft en liten hjärtinfarkt. Tur att jag lyckades övertala henne att ringa 1177.
Kroppkaka, skirat smör och rårivna morötter.
 
Vacker himmel över Skogsö
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback