Cypern del 3

Onsdag 29 maj. Stefans födelsedag. Vi hade ju bestämt att vi inte skulle köpa något. Men eftersom jag vet att Stefan alltid gör det i alla fall så hade även jag gjort det. 
Jag gratulerade honom med en bok och hans favoritparfym Free från Dolce Gabbana.
Vädret var mulet men varmt. Vi låg vid poolen som vanligt efter promenad och frukost.
På kvällen gick vi in till Ayia Napa för att äta födelsedagsmiddag på Hokkaido där Stefan bokat plats vid ett Teppanyakibord. 
Kockarna showade och var helt galna. Det var gott och väldigt mycket. Jag var proppmätt trots att jag fick lämna en hel del av maten.
Vår kock ville se lite skräckinjagande ut på bilderna.
 
Lite eld ingick också i showen.
 
Efter middagen tog vi en tur genom ett ganska öde Ayia Napa. Lite sorgligt att se hur lite folk det var ute. Många lokaler stod tomma och igenbommade och på barer och restauranger var det glest med gäster. Vi tog oss tillbaka till hotellet igen.
 
Torsdag och vår sista hela dag på Cypern. 
Vi badade, solade och badade igen. Lunch åt vi på La Tasca. Jag åt en ost och skinktoast. På eftermiddagen tog Stefan och jag en tur upp på klipporna och tittade på det alldeles turkosblå vattnet.
Även middagen åt vi på La Tasca. Stefan och jag åt Sesampanerad lax med Teriyakitouch. Gott.
 
Fun Pool 
 
Efter middagen gick vi hem och packade.
 
Fredag 31 maj. Hemresedag. Ingen promenad. Efter frukost checkade vi in vårt bagage. Smidigt och bra att man kan göra det på hotellet. Ingen kö var det heller så det gick snabbt och bra. Efter det gick vi till poolen och badade till klockan 10. 
Klockan 11 kom bussarna för att ta oss ut till flyget.
Självklart blev det glass och fotografering vid muren utanför supermarket i väntan på bussarna.
Hej då Cypern!
Även hemresans boarding blev försenad pga av att det var så många med extra hjälpbehov.
Vi landade något försenade på Arlanda. Lååång väntan på väskorna. Tror bara det är på Rhodos det har tagit längre tid att få väskorna än det gör på Arlanda.
När vi kom hem åkte Inger och Sara och handlade. Dom hämtade även upp mamma så att hon skulle få träffa dem innan de åkte tillbaka till Kalmar.
Lördag morgon vaknade jag kl. 5. Då var Inger och Sara redan uppe och påklädda. Jag hade sovit uselt och var jättetrött. Strax före sex vinkade vi av dem och gick och lade oss igen. Jag vaknade 9,10 igen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback