Första semesterveckan

När vi kom hem bokade vi en resa för Inger upp från Kalmar. Hon skulle bo med mamma några dagar. Första morgonen efter att mamma kommit hem larmade defibrillatorn vilket innebar att hon förmodligen hade haft ett hjärtstopp under natten/morgonen. Eva och mamma fick åka in till hjärtakuten för kontroll.
Mamma sov hos oss natten till söndag. Då hände ingenting. Vi tog det väldigt lugnt hela söndagen. Vi var ute hos familjen i Odensala en stund och fikade bara. Jag, Max och Nicklas lekte kurragömma och busade. På kvällen kom så Inger ett par timmar försenad. Vi hämtade henne på Arlanda och åkte sedan hem och lämnade av dem hemma hos mamma.

På måndagen skulle Stefan, Sandra och Melker åka till Uppsala och hämta en BMX cykel till Melker. Jag tog en promenad till mamma och Inger. Lagom till middagen kom även Stefan dit. Jag gjorde Spagetti och köttfärssås till middag åt oss.

På tisdagen blev vi bjuda till Eva och Thord i Saltis. Vi åkte ut vid lunch. Först bjöds vi på kaffe och bulle. Efter lite solande och slappande gjorde vi ordning en smarrig sallad till sen lunch/tidig middag. Mamma som är mycket trött vilade i skuggan medan vi fixade maten. En stund efter maten var mamma trött och vi tackade för oss och åkte hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback