Torsdagen....

 
Eva och mamma var hos pappa. Han blir långsamt sämre. han har fått svårt att svälja. Eva matade honom med lite yoghurt men det kom upp igen tillsammans med en massa slem. Sköterskan och läkare var hos pappa och försökte ta prover men dom lyckas inte hitta någonstans att sticka honom.  Han hade varit uppe en stund på förmiddagen men han har svårt att sitta och somnar hela tiden.  
Jag jobbade hela dagen och en stund innan jag skulle gå hem kom Nicklas och Max och hälsade på mig.
 
När jag kom hem serverade Stefan sushi som han köpt i Uppsala. Efter maten åkte vi till Maxi för att handla några prylar till pappa och lite mat till oss. Pappa behövde fleecefiltar och ett lysrör. Filtar hittade vi men inget lysrör. 
Senare tittade vi på Agnethas Nyårskarameller som vi spelat in. Jag var nog väldigt trött för det jag skrattade mest åt var när Malin i Kockarnas Kamp råkade prutta. 
Det blev ganska tidigt i säng och i natt har jag fått sova men har drömt undergångsdrömmar. Allt med ekonomin skulle krascha och vi skulle vara tillbaka på 20-30 talets nivå. Inte så upplyftande drömmar.
 
God men mäktig sushi. Makirullarna innehöll bl.a något rökt kött och pepparrotskräm eller nåt sånt. Lite Norrland möter Japan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback