KS och DS i skift

I morse larmade mobilen redan 05,15. Jag gick upp och gjorde morgontoalett och därefter frukost. Stefan kom upp en halvtimma senare. Jag fick inte dricka kaffe eller te och det kändes i huvudet.
Vi kom iväg vid sju. Stefan åkte till KS där han skulle ta bort katetern. Jag åkte till jobbet.
Halv två åkte jag mot Danderyd. Jag hade tid halv tre men man vet ju inte vad som kan hända i trafiken så jag ville vara ute i tid och tur var väl det. Trafiken var det ingen fara med men att hitta parkering var värre. Till slut fick jag i alla fall en plats och till och med en fortfarande gällande p-biljett. Tyvärr skulle den inte räcka till så jag fick i alla fall köpa en ny. Men vad gjorde det. Jag hade i alla fall en p-plats!
Jag var på plats på röntgen en kvart innan utsatt tid.
Nästan direkt fick jag en venkateter insatt i armvecket. Sen var det dags att cykla och få isotop insprutad. Ett EKG sattes och efter en stund ändrade de tillvägagångssätt. Det gjorde mig nervös. Varför ville dom inte att jag skulle stressa hjärtat. Jag blir nervös också när dom pratar sins emellan och sedan plötsligt går ut för att rådgöra med någon annan. Jag får veta resultatet av min läkare den 28 februari. Efter cyklingen fick jag promenera 10 min innan det var dags för röntgen. Jag fick vänta ett bra tag innan jag fick komma in. Själva röntgen tog en dryg halvtimma. 25 min på rygg och 6,5 min på mage. Eventuellt ska jag tillbaka på fredag morgon för ytterligare en röntgen. Det får jag veta under morgondagen. Man kan ju hoppas att jag slipper åka på fredag.
Det första jag gjorde när jag var färdig var att gå in på Pressbyrån och köpa en cappucino och en vaniljbulle. Det tog inte lång stund innan huvudvärken gav med sig.
Jag var hemma igen halv sex. Stefan hade värmt ärtsoppa som vi åt till middag. Nu blir Mästerkockarna och sedan Mia på Grötö innan det är dags att famna kudden. Det har varit en lång dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback