Det knallar på....

Stefan fick permis från lördag till söndag. Han skulle vara tillbaka kl. 13 för provtagning. Vi köpte med oss pannkakor som vi åt i dagrummet medan vi väntade provsvaren. Proverna var ok så vi kunde packa ihop hans tillhörigheter och åka hem! Skönt! Veckan som gått har varit ok. Han har haft feber ett par gånger och han har en irriterande hosta. Men det blir bättre och bättre.


Jag har gått på bandet nästan varje dag. Skönt att komma igång. Mitt hjärta har varit lite lugnare ett tag nu.

I fredags var vi på Ulriksdals slottsträdgård. Vi fikade och köpte med oss lite tulpaner som man fick skära av från löken själv. Vi köpte också några kornettblommor. På vägen hem stannade vi på Stinsen där vi skulle köpa en pizzasten. Såklart var dom slut. Det blev en pizzaplåt i stället.

På eftermiddagen kom mamma, våra barn och barnbarn och fikade med oss. Dom hade köpt en fin välkommen hem tårta till morfar. Mamma stannade och åt middag med oss. Pizza gräddad på nya plåten.


I lördags var Stefan på träff med Bishoftobarnen. Jag städade. På kvällen såg vi Melodifestivalen och röstade så klart på fröken Caroline som gick vidare till andra chansen.

I söndags var vi en snabbis till Ikea där vi köpte en trappstegspall och några nya matlådor. Efter det var vi och fikade med Sandra, Nicklas och Max. Max och jag lekte med bilar i hans rum. Vi stannade ett par timmar innan det var dags att åka hem och laga middag.


Hela veckan har det varit tråkväder varje dag. Runt nollan och grått. Lätt snöfall vissa dagar.

Brie och salamimacka på gott surdegsbröd. Det åt vi på Ulriksdal.

Halva priset var det på allt i Spisabutiken. 68 kr fick vi betala. 

Smarrig tårta som barnen bjöd på. 


Kommentarer
Postat av: Nicke

Hur blev pizzan med nya plåten då?

2013-02-26 @ 21:34:00
Postat av: Marianne

Den blev kanske lite krispigare än annars. Men ingen stor skillnad. :)

2013-02-27 @ 06:28:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback