Ännu en vecka och helg som gått......

 
 
Dagarna formligen springer iväg. Först är det måndag och arbetsdag och så plötsligt är det redan torsdag och slutjobbat för veckan.
I torsdags gjorde jag något som jag inte brukar göra. Torsdag är kördag. Jag har åkt även om jag varit ensam.
Nu kunde inte Sandra pga jobbet. Ingrid som också ingår i vår stämma skickade ett meddelande att hon inte heller kunde. Då kände jag att jag inte ville stå ensam på vår rad med några bakom som inte håller stämmorna. Jag är själv för osäker och halkar lätt fel. Jag bestämde mig för att inte åka. Andra kommer och går. men jag har varit väldigt trogen hitills. Jag hade inte förhinder och jag var inte sjuk. Det kändes lite som om jag gjorde något förbjudet. Jag skolkade. Fast så är det ju inte. Jag har all rätt i världen att vara hemma istället om jag vill. 
Hur som helst var det rätt skönt. Vi tog en sväng till Eurostop där det var Euronatta. Inte alls lika mysigt som förr då man för en liten slant kunde provsmaka mat från världens alla hörn. Vi gick ett varv i centrumet. Handlade lite på Maxi och åkte sedan hem igen. När vi parkerat och skulle låsa upp dörren fick Stefan syn på en räv som passerade vår garageuppfart och sedan gick upp på vår tomt. Trots att vi bara stod ett par meter ifrån den så stannade den kvar. Förmodligen är detta tjuven som hela tiden snor våra talgbollar. Den var på våg mot fågelbordet men vågade sig inte riktigt fram eftersom vi stod för nära.
Fredag efter frukost och städning åkte Stefan på spinning. Jag tog en rask promenad till mamma för att hjälpa henne att sätta upp belysning på balkongen. Vi hann fika också innan Stefan kom och hämtade upp mig.
Vi åkte och lämnade in min symaskin på service. Sist jag skulle sy gick den bara baklänges. Sedan åkte vi till Väsby. Vi stannade på Max och åt varsin burgare. Efter det gick vi in på Rusta. Där köpte vi en del hygienprodukter till paket som vi skänkte till Skokartongskartellen. Ett paket med hygienprodukter till kvinna och ett till man.
Tandborste, tandkräm, deo, duschkräm, shampoo, rakhyvlar, raklödder, godis mm.
 
Vi hittade en perfekt slinga för julgranen. 
Efter det åkte vi till Bauhaus för att leta efter en julgransfot till utegranen. Vi hittade en som inte var lika bra som den vi haft men den fick duga. Där blev det också några hyaitlökar och två krukväxter.
När vi kom hem upptäckte vi att den slingan vi köpt var för innebruk och vi skulle ha den på utegranen. Efter en snabb sväng in på Maxi där vi köpte ritblock, färgpennor och målarbok till barnpaket, åkte vi hem.
Kvällen tillbringade vi i TV soffan.
Lördag morgon vaknade jag ganska tidigt och gick upp och gjorde frukost. Sedan stack vi iväg och hämtade ut ett paket med julklappar på Coop. Slank även in på Järnia och hittade en ny slinga för utebruk. Dock inte lika smart som den vi först köpte. Efter det åkte vi till Plantaget där vi hittade en fin utegran för 600 kr. Köpte även mera fågelmat. På hemvägen stannade vi på Ica och hämtade ett bokpaket.
Strax efter 11 var vi hemma igen. 
Stefan satte upp utegranen och belysningen och jag satte upp alla stjärnor och ljusstakar inne.
Idag söndag har vi varit på adventsfika hos mamma. Men först bakade jag en pepparkaksrulltårta med rårörda lingon (som jag rörde i över en timme i går kväll). 
Vi hade tänkt promenera till mamma. Solen sken men det blåste nästan stormvindar så det fick bli bilen.
Eva och Thordan skulle också ha kommit men de blev sjuka.
 
 
 
Pepparkaksrulltårta med rårörda lingon. Jättegod.
 
 
Himlen utanför mamma ändrade färg hela tiden medan vi var där. 
I morgon är det arbetsdag igen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback