Fredag härliga fredag.....

 
Veckan har varit ljuvlig vad det gäller vädret.
Varma sköna kvällar.
I tisdags var jag ute och gick i en timme med Mio medan Sandra och Nicklas nattade Max i lugn och ro.
Men innan promenaden hann jag leka och busa lite med Max.
 
 
 
Vädret var så härligt. Som en kväll på Cypern. 
Jag gick en riktigt rask promenad och lilla Mio sov så gott hela tiden. Jag åkte hem och förtsatte städningen som vi påbörjat på måndagkvällen.
Stefan åkte till Tyskland på förmiddagen och har varit borta hela veckan.
Onsdag efter jobbet åkte jag och handlade lite på Maxi. På källen fortsatte jag med ytterligare lite städning. Tittade också på några inspelade program som jag inte hunnit se.
Torsdag, åkte förbi Nicklas på jobbet och hjälpte till med ett litet problem i Hogia. Tänkte ut och jogga efter det men plötsligt var himlen full av mörka moln och jag valde att jogga/gå på bandet. Det gick riktigt bra. Jag har inte joggat så mycket på många år. Kul. Efter joggen gjorde jag en smarrig sallad med räkor bl.a.
 
 
 
 
Städade vidare en stund innan jag slog mig ner vid TV:n.
I dag så har jag alltså varit ledig. Hade kunnat sova hur länge jag ville (nästan) så vaknar jag 07,02!
Gjorde lite stretchrörelser. Jag har känt av lite trötthet i ryggen ett tag.
Efter frukost städade jag färdigt det sista. Sedan var det dags att åka ut till Odensala och vara med Max en stund medan Sandra åkte till BVC med Mio. Strax före ett kom Nicklas och jag åkte hemåt. I bilen såg jag att mamma ringt. Jag ringde upp och tänkte erbjuda mig att åka med henne och köpa nya jeans, vilket hon frågat mig om tidigare i veckan. Men det orkade hon inte. Hon mådde inte så bra och undrade om jag kunde komma och fika med henne. Hon berättade att hon haft ont i bröstet i flera dagar nu och ville ha lite sällskap. Hon har farit fram och tillbaka till Danderyd var och varannan dag på provtagningar och undersökningar under en period nu och det har väl tagit på henne.
Jag åkte bara hem och bytte skor och slängde i mig en macka innan jag åkte hem till henne. Efter några timmar åkte jag hem igen. Åt middag i min ensamhet. 
Nyss fick jag ett sms från Stefan som just landat på Arlanda. Skönt att ha honom hemma igen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback