Sen sist....

 
Stefan kom hem från en vecka i Hongkong och Taipei för jobbets räkning.
Firat Sandra Ö som fyllde 34. Jag fick följa med Sandra, Nicklas och Max till Grekens i Knivsta och äta födelsedagsmiddag den dagen hon fyllde. Stefan var i Holland och kunde inte följa med. Senare på kvällen kom han hem. Jag lagade baconbiffar och bakade en påsktårta som vi tog med oss till Iffe & Kerstin. Dit åkte vi på långfredagens förmiddag. Vi hamnade i långsamtgående köer mellan Botkyrka och Södertälje men vid halv fyra var vi framme.
Det var soligt men kallt i Huskvarna/Jönköping. Vi hade tänkt besöka deras nya kulturhus Spira på lördagen men det var stängt. Då åkte vi till länsmuseet istället men även det var stängt. Att gå på stan var det inte att tänka på. Det blåste isvindar. Det blev en tur till A6 som vanligt. Jag köpte en knallrosa kofta och Kerstin köpte en vit lite tunnare tröja. Vi köpte även påskägg till barnen.
På söndag förmiddag efter frukost packade vi in oss i bilen och for hem igen. Vi hann packa in våra väskor och ta en kopp kaffe innan vi åkte och hämtade Mamma och tog med oss henne till fam. Åström där vi blev bjudna på middag. Även Sandra, Nicklas och Max kom dit. Nu fick Sandra Ö sin present från oss. En mixer som hon önskat sig. Barnen fick påskäggen och Sandra och Micke fick blommor. Vi åt gott och spelade Sybarit (tror jag det heter). Mitt lag vann. Trevligt.
På söndagen var det dags för nästa firande. Då åkte vi och grannarna Ann-Marie & Eskil till fd grannen Birgitta för att fira henne. Hon fyllde 70 dagen efter. Sedan var påsken slut och det var dags att börja jobba igen.
Hela påsken sken solen men jag var nästa inte ute någonting. 
I tisdags efter jobbet tog vi det lugnt och tittade på TV hela kvällen. I går onsdag tog vi en timmes promenad efter jobbet och sedan åt vi middag och tittade på Mästerkocken.
 
Påsktårtan jag gjorde och tog med till Huskvarna
 
Fin utsikt från I & K:s balkong över Vättern som är delvis frusen. 
Utanför det nya kulturhuset Spira i Jönköping.
 
På väg hem på söndagen.
 
  
När vi kom från Huskvarna fikade vi i uterummet.Första gången för året. Definitivt inte sista :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback