Side dag 7

Vår sista dag i Side. I morgon förmiddag går bussen mot flyget hem. Även om vi haft det bra så längtar jag hem lite. Tänk om man kunde flytta med sig vistelsen hem. Det här slappa livet, solen, värmen och badet. Altt det härliga fast hemma liksom. Kanske skulle man ledsna rätt snabbt! Och vad skulle man ha att längta efter...
I morse var jag seg. Jag var så trött i går kväll så vi gick och lade oss strax efter 22. Läste lite och släckte sen. Stefan hinner nog knappt ner med huvudet på kudden innan han somnar och börjar snarka. Fanns inte en möjlighet att jag skulle kunna somna! Jag var i alla fall glad över att Norrmännen inte verkade vara kvar eller i alla fall inte i sina rum. Trodde jag! Runt halv tolv var det dags. Gapskratt och höga röster. Det låter som om dom sitter på vår balkong. När man är så trött och bara vill sova ligger man där och försöker hitta på ett sätt att hämnas, men kommer inte på något bra. Säga ifrån är man ju för feg för. Nåväl en timme senare tystnade dom i alla fall men tyvärr inte Stefan. Ytterligare en timme senare tände jag lampan och tänkte att jag får väl läsa mig igenom natten istället men då vaknade han och gick upp satte sig i soffan för att jag skulle hinna somna. Till slut slumrade jag till. Då signalerar hans mobil att han fått mail. Jag lyckade somna om till slut.
Frukost på balkongen som vanligt. Sedan blev det ett par timmar vid poolen innan vi packade ihop våra prylar och gick ner på stranden för sista gången. Vi började med att äta lunch. En typ av Turkisk tunn pizza med lammkött i små små bitar och starka kryddor. Bottnen var ungefär som pitabröd. Inte så gott. Jag tyckte att det vsmakade lite ull. Kanske var det någon typ av chevre på. Efter lunch låg vi någon timma till på stranden. Badade några gånger. Idag var vattnet inte lika fyllt med sjögräs och sånt. Det var mycket klarare men också lite kallare. Svalkade lite mer vilket var skönt. Vi gick sedan tillbaka till hotellet. Köpte med oss en stor kanelbulle som vi delade på till kaffet. Nu är Stefan på massage igen och efter det ska vi äta avslutningsmiddag på Fino. Det brukar vi alltid göra på Cypern. Spännande att se om det här Fino kan mäta sig med Cypern.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback