Feelgoodweekend

Förra helgen var Sandra, Sandra och jag på Magdalena Graafs bloggträff på Friberghs Herrgård. Även Sabina och Veronica var med förutom massor av andra tjejer och en och annan äldre dam (mig inräknad).
Först blev det lite mingel och kaffe med litet tilltugg.
Sedan blev det lunch med allsång ledd av Sandra Dahlberg.
Efter lunchen var det dags för den första föreläsningen. Det handlade om att klä sig rätt till sin figur samt lite sminktips. Det gav väl inte så mycket. 
Efter det var det dags att checka in på våra rum. Vi fick bo i en stuga intill Herrgården. Sandra, Sandra och jag delade rum och Sabina och Veronica delade rum.
Vi hann bara ställa in våra prylar innan det var dags att gå på föreläsning nummer två. David Eberhard,överläkare på Psykiatriska kliniken på DS. Han föreläste bl.a om vårt överdrivna behov av trygghet och kontroll. Vi förbjuder allt som kan tänkas vara farligt. Följden blir att vi blir ännu räddare. Allt han sa höll jag inte med om men visst var det tankeväckande.
Dags för kaffe, kisspaus och bensträckare innan nästa föreläsare. Kan erkänna att vi faktiskt efter att ha sett hon som skulle föreläsa, funderade på att skippa den och ta en promenad i det vackra vädret istället.Tack gode gud för att vi inte gjorde så. Christina Stielli, pratade om positivt tänkande. Hon var helt fantastisk och fick stående ovationer efteråt.
 
Sen fick vi någon timme på oss att slappa och göra oss i ordning inför middagen. Innan middagen var det mingel i stenhuset nere vid sjön. Sandra Dahlberg underhöll men tyvärr var det så mycket folk att vi inte såg någonting.
 
Vid middagen satt vi tillsammans med två andra tjejer från Märsta/Sigtuna. 
Det var god mat och trevlig middag. 
Efter middagen blev det mer mingel och uppträdande av Sara Varga och Velvet. Vi satt mest och pratade och hade trevligt.
Sandra och Sabina vann varsin ansiktsbehandling till dagen efter.
Vi blev inte så sena. Vid halv tolv var vi på rummet igen. Vi pratade och skrattade någon timma till innan vi slocknade.
Söndag morgon vaknade vi vid åttatiden. Vi gjorde oss redo för frukost. Det blev en lång och mysig frukost med mycket tjatter. Klockan 11 var det dags att lämna rummet. 
Därefter var det dags för dagens första föreläsning som var Rosenserien. Sedan kaffebuffé med otroligt mycket godsaker. Kl. 12 fick Sandra sin ansiktsbehandling och 13,30 var det Sabinas tur. 14 var det lunch med prisutdelning för frågeformuläret om Maggan och Mona. Sandra Ö vann en Glossybox medan vi andra gick lottlösa.
Efter lunchen var det så dags för den sista föreläsaren som var Mia Törnblom. En otroligt bra och rolig föreläsning. Vi var riktigt peppade efteråt. 
Därefter var det tack och hejdå.
Det var tre trötta men mycket glada tjejer/tanter som satt i bilen hem mot Märsta.
 
 
Bilder från helgen
 
Sandra Ö, Veronika, Sandra Å och Sabina
 
 
Underbart väder
 
Goodiebag som stod på våra sängar
 
Sandra Dahlberg ska få att sjunga innan lunchen
 
Kyckling med god sallad till lunch
 

Christina Stielle
 
Jag köpte hennes bok
 
Veronika och Sandra gosar lite
 
Sandrorna vid middagen. Sandra Ö var inte onykter bara något tankfull.
 

Middagen. God!
 
Vacker utsikt från vårt fönster
 
Frukost
 
Lite halvslöa Sandror efter frukosten
 
Otrolig fikabuffé
 
Sandra och Mia Törnblom.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det var en härlig helg!

Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback