Ledig fredag, städning och shopping

I fredags var jag ledig. Förmiddagen gick åt till att städa. Stefan som jobbar på förmiddagen deltog i städandet när han jobbat färdigt.
Det blev en tur till Väsby Centrum för att införskaffa lite presenter till kommande födelsedagsfirare. Lite hittade vi men inte allt.
Till mig själv hittade jag ett bakplåtställ. Jag har alltid problem med var jag ska ställa alla plåtar när jag bakar. Både vid jäsning och avsvalning.
Bara att fälla ihop och ställa eller hänga undan när den inte används.
Sedan hittade jag ett perfekt "bakbord" i någon typ av plast. Perfekt att lägga på bänken och sedan bara spola av eller till och med maskindiska.
Jag har träbänk som det är ett litet helsike att skrapa och skura ren när jag bakat. Den här kan man vik eller rulla ihop och den tar ingen plats alls nästan.
Här ligger den dubbelvikt.
Jag köpte även en mjölsikt som Sandra fick av mig. Det är perfekt när hon ska baka Macarones.
Vi klarade även av det sista till Melker som fyller den 7 april. Nu tror jag att vi har koll på alla presenter till kommande jubilarer. Skönt att ha allt i ordning i tid.
För nu är racet igång. Mathilda, Sandra, Sara och Iffe har fyllt. Nu på tisdag är det grannen A-M, sedan är det Sandra Ö,  fd grannen Birgitta, grannen Eskil, svåger Thord innan tar ett skutt fram till slutet av maj då både Stefan och jag fyller med en dags mellanrum.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback