Mammografi, barnvakt och nationaldagsfirande

På måndagen 28/5 hade jag tid för mammografi på KS. Jag hade blivit varnad i kallelsen att det var ont om parkeringsplatser. Det var nog det som oroade mig mest. Att jag inte skulle hitta någon p-plats. Att åka pendeln och buss kändes inte så lockande och tar säkert 1 timme längre tid. Stefan som skulle åka till Holland på eftermiddagen var snäll och åkte med mig. Skulle vi inte hitta någon plats så kunde han ju sitta kvar i bilen och kanske cirkla runt lite. Men vi hade tur. Vi hittade en plats direkt. Jag var på mottagningen ca 10 min före min tid och var klar på 5 min. Stefan satt i kafeterian och åt lunch och jag hann också med att äta innan vi åkte hem igen.
På motorvägspåfarten hade en lastbil med släp vält.
I år har Sandra och Micke varit gifta i hela 10 år! Det är ju inte klokt vad tiden går. Den 1 juni 2002 gifte dom sig.
För att fira det åkte de iväg till Paris några dagar.
Vi tog barnen från torsdag kväll efter skolan och fram till lördag kväll när de kom hem igen.
Vädret var fruktansvärt uselt med regn och i det närmaste stormvindar.
Fredagen efter jobb och skola tillbringade vi inomhus först hemma hos oss och senare hos dem.
På lördagen åkte vi till Väsby Centrum där det skulle vara Lego-aktiviteter. 400 kg lego som barnen fick bygga med.
Stefan och Melker stannade vid legot medan jag och Mathilda gick i klädbutikerna. Hon hade lite pengar och presentkort som hon ville handla för.
Hon hittade en blus och en tröja.
Melker byggde ett rymdskepp som han fick ett diplom och ett armband för. Han fick också ställa det i ett ett glasskåp där bara de finaste byggena fick stå.
Vi fikade innan det var dags att åka hem igen.
Vid åttatiden på kvällen åkte vi upp till Arlanda och mötte Parisresenärerna.
Det var svinkallt ute. När jag skulle betala p-biljetterna blåste det isvindar. Det var skillnad mot de året dom gifte sig. Då var det så varmt att blommorna som vi smyckat festlokalen med hann vissna innan festen kom igång.
När vi stod och väntade kom det ett plan från Turkiet. Brunbrända passagerare i shorts, t-shirts och sandaler kom ut i ankomsthallen. Vi funderad på hur dom skulle reagera när dom gick ut.
Även Sandra och Micke kom i shorts och kortärmat och fick känna på iskylan när vi gick till bilarna.
På nationaldagen var det meningen att vi skulle sjunga med kören på Sergels torg men vi vade att hoppa över det. Vi fick inte riktigt till det med tiden. Vi hade lite att ordna med innan vår resa. Vi hann i alla fall med en familjemiddag ute hos Sandra, Nicklas och Max på kvällen. Mycket gott och trevligt och nu var även vädret med oss. Varmt och soligt.
Juni 2002
Längst ner till höger står Melkers rymdskepp
Melkers diplom
Mathilda i en av de fina tröjorna hon köpte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback