Torsdag 12 juli

Dag fyra av semestern.
Började regnigt.
Jag gick upp 5,30 och gjorde mig iordning. Även denna natt var ororlig, men bara med anledning av att jag skulle upp tidigt och inte fick försova mig. Jag somnade ganska snabbt men vaknade tidigt och sov oroligt fram tills mobilen larmade. Jag plockade ihop lite saker som jag skulle ha med mig. Stefan packade med grötingredienser och frukt. Jag glömde min yoghurt.
När vi kom ut sov Max. Sandra och Nicklas gjorde sig färdiga och åkte för att jobba. Jag lade mig på soffan en stund tills Max ropade på pappa strax före halvåtta.
Vi gick in och han blev knasglad. Inget problem där alls.
Efter frukosten ville han ut i sandlådan. Nu hade det börjat klarna upp lite och han och jag gick ut och lekte. Stefan städade undan i köket. Jag mådde lite halvdåligt. Lite oroligt i magen och lite illamående. Typiskt magkatarr.
Nu var det i alla fall riktigt varm i solen och det var skönt att vara i solen. Fick också mina första två myggbett.
Vid elva bestämde vi oss för att åka till Uppsala och köpa fiskmat och äta lunch på IKEA.
I Zooaffären tittade jag och Max på reptiler medan Stefan köpte fiskmaten. Nu började det regna igen,
På IKEA ville Max att vi skulle gå till lekhörnan men där får ju inte vuxna vara med så vi gick upp till barnavdelningen där dom också har en liten hörna där barnen kan leka. Vi stannade där en stund innan vi gick till restaurangen och åt köttbullar. Jag och Max åt barnköttbullar. Han åt upp allt men jag det klarade inte jag.
Jag började i alla fall att må lite bättre.
Efter lunchen ville han gå tillbaka och leka lite till. Vi stannade väl en halvtimme innan det var dags att åka hemåt.
På vägen hem stannade vi till på Coop och handlade till middagen. Sedan åkte vi hem till dem och hämtade vår bil och våra prylar innan vi åkte hem till oss.
Precis när vi kom hem till oss drog det ihop sig till åska. Det kom några knallar men inget regn. Efter en stund gick vi ut i lekparken och lekte. Vi har fått en ganska fin lekpark och ha tyckte det var kul att springa runt där.
Sen var det dags att laga mat tills Nicklas och Sandra kom vid halv sex.
Det blev Medelhavsbiffar med soltorkade tomater och bandspagetti.
Max och jag lekte vidare en stund efter maten men han var så trött nu. Och även jag. När dom åkt hem röjde vi upp och satte oss sedan och tittade på Ernst på TV. Jag gäspade och gäspade och det var bara att krypa till kojs.
Jag somnade på några minuter.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback