Semester

 
Då har vi påbörjat semestern, eller inte riktigt ännu, än är det bara helg. I morgon börjar det på riktigt.
4 hela veckor i ett svep. Skönt.
 
I går var Stefan och jag på Promenadteater i Gamla stan. Vi fick en Live It upplevelse i julklapp av mamma och pappa, eftersom vi hjälpt dem så mycket. I går var det alltså dags att utnyttja den. Vi kunde välja bland, Stand Up föreställning med för mig helt okända artister och några andra inte så lockande upplevelser. Vi valde Promenadteater i Gamla stans gränder.
Vi tog oss in  till stan i god tid. Parkerade på Riddarholmen och gick upp mot gamla stan. Vädret var perfekt. Varmt men inte hett. Lite lätt molningt. 
Samling på stortorget 18,30. När vi kom dit var musiker från Slottets vaktparad där och spelade. Vi fick gå ner i en gränd där skådespelarna gick igenom vad som skulle hända. I höstas var vi på Spökvandring och det visade sig vara samma grupp som höll i gårdagens tillställning. 
Nu skulle vi få vara med om Molieres Den Girige. Efter genomgång och presentation var det återsamling på stortorget kl. 19,00.
Vi var ett 30-tal i gruppen som följde ensamblen runt i gränderna.
Det var väl inte världsklass, men lite kul. Pjäsen höll på i nästan 1½ timme. Efter det var det middag på Restaurang Stortorgskällaren. Samma meny som på spökvandringen. Gott men det hade varit kul med något annat. Vi satt tillsammans med ett par från Ingarö som var lättpratade och trevliga.
Strax före 22 betalade vi det vi druckit till maten och gick och mot bilen. Det var rätt mycket folk i rörelse och en riktigt härlig kväll. Ljummet och skönt i luften. Man fick lite utomlandskänsla.
 
 
 
 
 
På väg tillbaka till bilen i den ljumma kvällen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback