Helgen mm

I lördags morse fick ju Stefan reda på att hans arbetskamrt och kommande resesällskap tyvärr folorat kampen mot cancern.
Stefans skulle ha åkt in till stan för att delta i ett möte med "Bishoftobarnen" (de som precis som han tillbringade några år under 50-talet i Etiopien med sina föräldrar). Han avbokadedet då han kände sig allför ledsen.
Vi tog det lite lugnt på förmiddagen och på eftermiddagen åkte vi till Stinsen där han införskaffade några par nya jeans.
På kvällen tittade vi på Melodifestivalen.
På söndagen åkte vi till Sigtuna för att titta på Vikingarännet. Vi var rätt sent ute och eliten hade redan gått i mål inne i Stockholm. Vi träffade Sandra, Nicklas och Max som var där och åkte skridskor med sina vänner Lisa, Stefan och Sebastian. Isen var urusel med flera cm vatten.
Vi stannade en liten stund och tittade medan dom andra åkte skridskor och jag drog runt Max på hans snowracer.
Innan vi lämnade Sigtuna stannade vi till på ICA och kompletterade lite till matlagningen. Stefan och Nicklas skulle planera sin kommande USA-resa så vi blev bjudna på middag hos Sandra och Nicklas. Jag fick ta reda på det vi hade tänkt äta innan vi åkte ut till dem. Det blev några matlådor till veckan istället.
Vid halv fem var vi i Odensala.
Max och jag lekte medan Sandra ordnade maten och killarna planerade.
När vi satt vi matbordet tappade Stefan sin ena hörapparat på golvet. Stefan, Sandra och Nicklas kröp runt och letade överallt, men den var borta. Efter mycket letande hittade Nicklas batteriet med bettmärken. Deras inlånade hund hade snabbt som attan fått tag på hörapparaten och tuggat i sig den.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback