Veckan fram till jul...

...blev lite märklig. Stefan skulle in på provtagning på onsdagen inför operationen. Pappa var inlagd pga uttorkning och lunginflammation. Mamma blev hes och tappade rösten. Senare i veckan konstaterades att även hon drabbats av lunginflammation. Vi klädde vår julgran redan på onsdagen. Vi hade fått omplanera besöket hos Iffe och Kerstin och åka före jul istället för efter som vi brukar göra. På torsdagskvällen skar jag sillsallad och lingonsill till julbordet och gjorde oxrullader som jag lovat ta med till Huskvarna. Jag packade min väska inför resan innan jag kom isäng. Jag jobbade till 13,15 på fredagen. Innan det var sags att gå hem fikade vi och åt skinkmacka. Vi passade på att gratta Jonas som fyllt år under sommaren. Bättre sent än aldrig :)
Vi fick en varsin julklapp. På torsdagen fick jag en julklapp från ABH också. Mycket trevligt!
Stefan hämtade mig efter jobbet och vi påbörjade resan ner mot Huskvarna. Eftersom vi ätit lite åkte vi raka vägen utan paus.
Vi var framme 17,10.
Vi bar in våra väskor och sedan åkte vi till Ikea och åt julbord. Det var gott med lite mat i magen. Jag var ganska trött och det var skönt att krypa ner i sängen strax före midnatt.

Lingonsill

 

Vår julgran färdigklädd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback