Lugn lördag.

Vi vaknade sent. Åt frukost ända fram till lunch nästan.
Vi tog en tur till Ica Maxi. På väg dit stannadr vi till på Loppisen i Pingstkyrkan. Vi lämnade en kasse med kläder. Bl.a en härlig vinterjacka. Precis när vi skulle åka fick jag se att ena fickan släppt lite i sömmen. Jag vet att dom vill ha hela och rena kläder. Jag chansade ändå. Visade kvinnan som tog emot kassen och hon var på väg att säga något men jag förekom henne och sa att om det är någon som fryser så kanske det inte spelar någon roll om fickan släppt lite, lite. Det höll hon med om. Jag har ingen aning om vad hon tänkt säga, men hon tackade och tog emot kassen. När vi handlat klart åkte vi hem till mamma. Hon var hos pappa på Ärlinghem men skulle komma lite senare. Hon ville ha hjälp att möblera om i vardagsrummet. Vrida soffan tillbaka som den stått tidigare bl.a. Eventuellt skulle även bokhyllor från gästrummet ut till vardagsrummet.
Soffan fixade vi på en gång. Stefan monterade fötter på hennes sänggavel också. Efter ett tag kom Eva och Thord också. Vi bestämde oss för att vänta med resten av ommöbleringen tills mamma kom. Hon kom kl. 3.
Efter fika och en massa prat tog vi itu med möblerandet - eller det blev inget av. Vi konstaterade att det inte skulle bli bra. Så nu ser det ut som vanligt igen. Hon tycker det är tomt och ödsligt jag tycker det är luftigt och skönt. En pidestal vill hon ha så vi får hålla ögonen öppna efter en sån.
Vi åkte hem och jag gjorde en pizzadeg.
Pizza till middag alltså.
Resten av kvällen växlade jag mellan bloggskrivande och TV: n. Vi tittade på Stjärnorna på slottet som jag tyckte var sådär. Jag jämför väl lite för mycket med Så mycket bättre. Senare tittade vi på Sista natten med gänget för 10:e gången eller nåt. Vi hade spelat in den.
Natten blev bedrövlig med snarkande och låtande från Stefan. Halv två bytte jag rum. Jag har under natten då och då hört hur snön rasat från taket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback