Lucia

I morse innan jobbet åkte jag och handlade glögg, mandel/russin, lussekatter och pepparkakor. När jag kom till jobbet dukade jag upp luciafikat på ett bord i fikarummet och tände ljus på borden.
Klockan nio hade vi sedan luciafika fast utan Lucia då.
 
Jag mailade iväg en fråga till företagsvården då jag ännu inte fått svar på mitt 48-timmars EKG. Jag fick svar att dom skulle be läkaren ringa mig. Han ringde någon timma senare. Jag har mer arytmier än vid förra mätningen. Jag har två olika typer av dubbelslag. något som kallas VES och något dessutom något som kallas för SVES. Man gör ingenting åt det om det inte är till mycket besvär. Det tycker jag att det är så vi bestämde att han skulle skicka en remiss till DS för vidare utredning.
 
Klockan två åkte jag hem och ställde bilen och Stefan och jag tog oss ut till Odensala och Max dagis. För första gången fick vi vara med på firande där. Det var inte så himlamycket vi såg av själva Luciatåget då det stod en massa långa personer längst fram. Men vi hörde sångerna. Så himla gulligt när dom små pluttarna sjöng sina sånger och man hela tiden hörde någon som sa "där är din mamma och där är din pappa".
Efter sångerna blev det fika som Sandra hade tagit med. Vi satt vid ett lågt litet bord tillsammans med Nicklas oh Sandras kompisar Lisa och Stefan och deras Sebbe.
Strax före fyra åkte vi hemåt. Det var ingen ide att åka tillbaka och jobba så vi åkte och handlade middagsmat innan vi åkte hem.
Max som tomte.
 
När vi kom hem hade Stefan fått brev från KS. Han hade fått tid för operation den 27/12. Det omkullkastade våra planer då vi planerat att åka ner till Huskvarna på juldagen och på hemvägen stanna till i Mjölby.
Nu får vi planera om och åka ett annat datum istället. 
Det är ju i och för sig bra att få det gjort och bli av med skiten.
Nu i kväll har Sandra varit här en liten stund på ett spontanbesök. Trevligt att sitta och småprata med henne.
I morgon är det dags för frissan igen och nu ska jag inte missa det.
På kvällen har vi julbord med mitt jobb.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback