Torsdag och barnvakt

Sandra behövde jobba så vi tog hand om barnen en stund. Dom kom vid elvatiden. Mathilda och jag åkte och handlade på Maxi. När vi kom tillbaka åt vi lunch och strax efter hämtades Melker av en kompis. Dom skulle på bio! Sune i Grekland!!!
Mathilda gick till en kompis. Och därmed var barnvaktandet så gott som slut. Om det inte hände något och dom ringde, men det gjorde dom inte. Stefan och jag åkte till Ärlinghem där även Eva och mamma var. Jag hade handlat lite som pappa behövde.
Pappa var lite piggare men ändå inte samma pappa som för ett par veckor sedan. Mamma berättade att samma sak som hänt oss när vi gav medicinen hade hänt när en av sköterskorna givit honom den. Han satte i halsen och fick inte luft. Nu hade han fått en pipmugg att dricka ur. Precis som när han först blev sjuk.
När vi åkte därifrån följde han med och vinkade vid dörren. Personalen har berättat att han lagt sig varje dag efter att mamma åkt därifrån vid 15-tiden. De misstänker att han är lite deprimerad. Stackars älskade lilla pappa.
Vi åkte hem och Eva körde mamma hem.
Jag gjorde en fiskgryta till middag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback