Fredag härliga fredag.....

Den här veckan gick fort. Jag har haft en massa känningar av något. Vet inte om det är hjärtat eller om det är mina tarmar som spökar. Jobbigt är det i alla fall.
Jag började äta Iberogast för ca 14 dagar sedan och i samma veva ungefär började jag känna av det i bröstet. Jag vet inte om det kan ha något samband men jag har i alla fall slutat ta det sedan i onsdags och peppar, peppar så har det lugnat ner sig. Vi får väl se.
I dag efter jobbet kände jag för att bara åka hem och vara ensam. Jag har ett stort behov av att bara få vara.
Det är ju skönt när man man kan välja att vara ensam för jag skulle inte vilja vara det jämt. 
Jag stannade till på Coop och handlade lite innan jag åkte hem. Jag var så himla sugen på en bakelse eller något annat gott till kaffet men det var alldeles för lång kö vid kondisdisken och inne i butiken hade dom inget som lockde mig. 
När jag kom hem åt jag en Mannafrutti. Bryggde lite kaffe och gick och satte mig i baden baden på baksidan. Solen värmde och det var riktigt skönt. Samtidigt känner jag att jag borde göra lite nytta men jag orkade inte. Det blev lite dåligt med sömnen natten till idag. Jag hade så himla svårt att somna.
Jag skulle behövt motionera lite också men det får bli i helgen. Det är så mycket måsten hela tiden och man känner att man borde göra så mycket. 
Tyvärr höll det vackra vädret inte i sig särskilt länge. Regnet har öst ner men just nu verkar det vara uppehåll igen. Det svänger snabbt.
                       
Nu ska jag äta lite middag. Har köpt mig en Lyxräkmacka. Sedan blir det Dobbido. Stefan kommer från Holland om en stund. Skönt!
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag ogillar dina känningar - men gillar att du haft en skön fredag!

Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback