Är det höst nu?

Redan? Det är ju bara 23 augusti. Visst brukar det väl vara ganska varmt vid den här tiden?
I dag har det regnat i omgångar. Likaså i går. Då på kvällen öppnade himlen sig. Jag var hos fam Åström som bjöd på middag. God vegetarisk lasagne serverades och Mathilda bestämde sig för att bli vegetarian. Undrar om hon är det idag med :)
 
I söndags var Sandra och Micke på Kentkonsert och vi var barnvakt. Det blev ganska sent och barnen hade svårt att komma till ro. Många tankar om skolan som började dagen efter kanske. Till slut somnade dom och vid tolvtiden kom Sandra och Micke hem igen. Det tog ett tag för mig att somna när jag väl kom isäng. Det ble inte så många timmars sömn den natten.
 
Måndag kväll hade jag klipptid 19,45 så jag tänkte åka hem och vila lite innan men just när jag skulle åka hem ringde Carina och sa att hon fått ett återbud och undrade om jag kunde komma 18 i stället. Perfekt! Jag hann handla lite på Coop och lämna hem det innan jag åkte iväg. På kvällen gick jag och lade mig tidigt och somnade innan halv elva. 
Stefan var på jobbresa och kom inte hem förrän på tisdag eftermiddag. Vi hann träffas en kort stund innan jag skulle till Birgitta på "syjunta". Trevligt att träffa damerna igen efter sommaren. Ja, två av dem har jag ju stött på lite då och då här på gatan förstås.
Vi bjöds på god soppa och till dessert en smarrig toscaäppelpaj. Vid tiotiden tackade vi för oss och åkte hemåt igen.
I går var jag som sagt hos familjen Å på middag. När jag kom hem därifrån strök jag en massa tvätt, manglade lakan och sydde upp ett par jeans. Jag lade mig tidigt och läste. Jag låg på spikmattan. Jag släckte ner halv elva och somnade som en stock, fortfarande på spikmattan. Sen vaknade jag bara till och tog bort den, somnade om och sov till radion slog igång. Så skönt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback