Resa med förhinder och förrådsröjning...

Den här helgen skulle vi ha tillbringat i Borlänge. I Sandra Ö:s pappa oh hans frus stuga. Vi skulle ha umgåtts åkt skidor och haft det mysigt.
Men det kanske inte var meningen...
I Onsdags blev Sandra sjuk och sängliggande. Det var osäkert om hon skulle hinna bli frisk till helgen så vi avvaktade. Kanske kunde vi åka lördag-söndag. Men vi bestämde oss för att ställa in och åka en annan gång i stället äta grilla tillsammans hemma hos oss. Det var ju tur att vi aldrig kom iväg! Natten till lördag blev Max magsjuk. Vi skulle ha varit barnvakt en stund på förmiddagen idag innan middagen, men då Stefan ska på jobbresa i morgon ville vi inte utsätta oss för smittorisken och vi ställde in alla aktiviteter med familjen Ö-E. Det känns alltid så jobbigt att behöva säga att vi inte vill träffas när det är magsjuka på g. Och eftersom Max snabbt kryade på sig så var jag i valet och kvalet om vi ändå kunde ses. Men så fick Nicklas magsjuka i dag och då är det definitivt kört. Bara av att skriva det jag just gjort så mår jag lite illa. Psykiskt, jag vet.
Familjen Åström och mamma kommer i alla fall.
Det blåser isande kallt ute fast solen skiner. Inget uteväder direkt.
Stefan håller på och röjer i förrådet. Vi (läs han) har ställt ut dom två garderober vi hade i hallen förut och där vi ska ha förvaring av div. prylar. För att garderoberna skulle få plats är han tvungen att flytta runt det mesta därinne och det är inte lite prylar det.


Här röjde jag i fredags så att vi skulle kunna sitta ute om det blir lite varmt.

Stefan i aktion

Mycke prylar är det överallt. Men det kommer att bli bra när skåpen fyllts på.


Utanför uterummet står tvättställningen i iskylan. Det kommer nog att dofta gott om tvätten men den torkar nog inte där.Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack för i dag!Och nej, det var nog inte meningen helt enkelt..Jäkla magsjuka!KRAM!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback