Middag på Greken och Cross i Väsjöbacken

I går firade vi att Melker nu har blivit så stor att han faktiskt slutat på dagis och att vi påbörjar vår semester. Alla utom Micke som har några dagar kvar att jobba.
Vi firade genom att äta middag på ett helvetesvarm Grekens i Knivsta. Alla bord ute var upptagna så vi fick sitta inomhus. Det var som i en bastu.
Jag åt baconlindad kyckling på spett.Tzatsiki och klyftpotatis. Till efterrätt åt jag Grekens äppelkaka med vaniljglass och vaniljsås. Dom andra åt bl.a Mezetallrik och jag tror Stefan åt Sovlaki och något mer.
Smarrigt var det.
Tack Sandra och Micke som bjöd oss på middagen.
I dag har vi varit och tittat på Nicklas när han körde cross i slalombacken i Sollentuna.
Vi hämtade upp Max och tog med oss honom så att mamma Sandra skulle kunna fixa lite hemma i lugn och ro.
Det var inga som helst problem att ha honom med sig. På förmiddagen när vi åkte var det lite mulet och jag valde att ta jeans på mig. Men huvva vad varmt det blev. Solen strålade och det blev hett och dammigt där i backen.
När nicklas kört första heatet (där han blev 6:a) kom även Sandra Å, Mathilda och Melker. I nästa heat blev Nicklas 4:a och i det tredje blev ham återigen 6:a.
I finalen var han inblandad i en vurpa men lyckades ta sig upp till 15:e plats. Bra gjort. Och bra att han dessutom inte skadade sig i vurpan.
Förrutom att titta på Nicklas hann vi med att titta på hundar som badade, barn som badade och en andmamma med sin fyra små fjunbollar.
När Nicklas kört klart åkte Max, Stefan och jag hem. Vi stannade till på Shell i Stora Väsby och köpte varsin glass.
När vi kom hem bjöd Sandra oss på kaffe. Vi lekte lite med Max också innan det var dags att åka hem till oss.
Vi var så trötta att det blev en liten tupplur innan jag gjorde iordning middagen.
Natten till idag var vidrig. Jag hade så svårt att somna och när jag nästan somnade så kände jag plötsligt något på ena kinden. Jag trodde det var ett hårstrå eller något sånt så jag skulle sopa bort det. Då känner jag att något springer rakt över ansiktet. Jag slog bort det och for upp ur sängen. Tände lampan och fick se en liten spindel på golvet bredvid sängen. Jag dödade den (därför regnade det lite senare under natten) och släckte lampan och kröp ner i sängen igen. Till slut lyckades jag somna men har vaknat flera gånger bl.a av att det regnade. Sen började skatorna och kråkorna låta och halv åtta larmade mobilen.
Bilder från dagen
Nicklas med nr 1177 längst till vänster
Upp i backen ska han köra och sedan zickzacka sig ner igen varv efter varv i 10 min.
I väntan på start
Dom tre kusinerna Melker, Max och Mathilda tittar när starten går

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback