Tur och otur

I dag har vi mest jobbat med vårt garderobsbygge.
På förmiddagen förberedde Stefan för tapetseringen bakom garderoberna.
Att vi tapetserar bakom beror på att inredningen inte har några bakstycken. Vi har satt renoveringsgips på reglarna som satt där efter att vi rivit ut allt det gamla.
Innan lunch stack vi i väg för att handla lite. Vi stannade på Jysk för att titta på en ny kontorsstol då den gamla havererat.
Vi hittade en som var lagom smidig och skön att sitta i. 1199 kr stod det på prislappen. Ok, den fick det bli. När vi kom till kassan sa tjejen där att vi fick ta visningsexet och betala 450 kr! Taget. Jag gick och hämtade den. Hjulen var tröga och jag blev tveksam. Ni får nya hjul sa tjejen. OK. In i bilen med den och vidare mot Maxi.
När vi kom hem bytte Stefan hjul på stolen och det visade sig att det inte var något fel på dom gamla. Det var någon typ av låsning på ett par hjul. Jag kollade det i affären men såg ingen knapp eller något där man kunde låsa eller låsa upp dem. Man skulle trycka ner hjulen mot underlaget. Ja, ja nu fick vi helt nya hjul i alla fall.
Efter lunch tog jag tag i tapetseringen. Skar tapeter, limmade och satte upp dem med lite hjälp av Stefan.
Sedan var det dags för middag. Lax med pesto/ost topping, potatis och sallad.
Stefan började skruva ihop inredningen till gardetoberna. Första delen gick perfekt men när vi skulle resa den andra delen upp brakade allt sönder. Han försöker lösa det nu. Vi får väl se hur det blir. Inredningen är ju specialbeställd efter våra mått. Inget vi bara kan åka och kompletera alltså.


Tapeten sitter på plats.


Närbild på tapeten. Grässtrån.

Den kommer alltså inte att synas så mycket när allt är på plats.
Man kommer att skymta den när man öppnar dörrarna. Men jag tyckte det var roligare än att bara måla vitt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback