Oskar Linnros

Oskar Linnros var höstens artist hos oss i kören.
Vi började kvällen med att sjunga igenom hans låt Genom Eld några gånger. Då plötsligt tyckte Heinz att vi skulle ändra lite på den och börja med en refrängomgång. Kul. Då blev det ju inte exakt lika som i Stockholmskören på tisdagen.
Efter det fick vi sjunga några låtar som vi sjungit tidigare. Jätteroligt!
Precis innan Oskar kom sjöng vi Halleluja. När Oskar ringde och ville veta vart i huset han skulle så tyckte Caroline att vi skulle sjunga in honom genom att sjunga hans namn i stället för Halleluja. Han såg riktigt rörd ut när han väl klev upp på scenen. Han hade med sig sin mamma som filmade oss och honom. Det skulle vara kul att se och höra hur det blev.
När man står mitt i en stämma och filmar som jag gjorde så blir det ju inte riktigt rättvist. Alla runt mig hörs mer än de andra.
Det lät riktigt bra och han och Caroline var jättenöjda med oss.
Lite suddig bild på en glad Oskar Linnros som just sjungits in på scenen.
Mamma Linnros filmar oss.
Det här var höstens sista körträning och Stefan, Sandra och jag hade köpt lite lokalt julgodis till Caroline och Heinz. Choklad från RC chocolat och öl från Sigtuna brygghus. Vi lämnade över det direkt när dom kom då det brukar bli lite rörigt på slutet.
Nu har vi sångledigt ända tills den 26 januari då det drar igång på en gång. Då har vi den stora Hovetspelningen att se fram emot. Det ska bli superkul. Två stora artister ska vi ha med. En är nästan klar och det blev jubel när Caroline sa vem det var. Nu håller vi tummarna för att det går i lås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback