Mor och dotterhelg forts...

I morse vaknade jag med ett ryck 08.10 (samma tid som igår)
Upp och rev ur lakanen ur sängarna och slängde in dom i tvättmskinen. Sedan började jag med frukost och då kom även mamma upp.
När jag bäddat i nya lakan i våra sängar och städat bort mammas säng åkte vi till Upplands Väsby Centrum. Jag skulle köpa nya pekpinnar till min telefon och mamma skulle titta på Carmen efter hushållspappershållare (långt ord). Jag hittade mina pinnar som tyvärr kommer att utgå ur sortimentet nu. Jag köpte också svampar och bomullspads att ta bort make up med. Mamma köpte en ny bärbar telefon, svampar, pennor och pappersnäsdukar (pappa gör av med mängder av näsdukar).
Vi gick in på blomsteraffären och köpte små, små krukväxter som jag ska ha i tvättstugan. Där stötte vi på en gammal klasskamrat/granne som jobbade på Lövet när pappa var där. Vi pratade en stund med henne och hennes man innan vi gick vidare. Vi provade Ecco-skor som reades ut. Tyvärr fanns inte min storlek annars var det den typ av skor jag gillar.
På Coop köpte vi med oss bröd och åkte hem till mamma.
Jag kopplade in hennes nya telefon, vi fikade och jag strök gardinkappan och satte upp den.
Sedan var det dags för mig att åka hem igen.
Det blev en lugn, skön och trevlig helg med mamma. Jag inser ju att hon inte har så många år kvar. Hon fyller snart 82 och så gammal har ingen annan i hennes familj blivit. Men jag hoppas att hon får några år till. Jag har svårt att tänka mig hur det kommer att bli den dagen hon inte finns där. Jag vill inte tänka på det.
Nu har Stefan kommit hem från Sälen och Cykelvasan och det är dags att ordna lite middag.
I morgon är det arbetsdag igen.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vilken mysig helg ni hade!



Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback