Max, Cars och Briotåg.....

....så har i stort sett hela min helg sett ut.
I fredags var jag ledig. Efter att ha pysslat lite här hemma med att spola ur poolen och rensa bort vissna blommor i rabatter så åkte vi ut till Sandra, Nicklas och Max.
Max blev som vanligt jätteglad när jag kom och jag hann knappt ta av mig skorna innan han drog in mig för att titta på Cars på TV:n.
Nicklas och Stefan började med grundarbetet inför tapetseringen av deras kök/hall. Rev bort lösa tapetbitar och hyvlade skarvar innan dom grundade med Easy Cover.
Jag och Max lekte med Briotåg, bilar och i sandlådan.
Vi åt middag med dem innan vi åkte hemåt.
Lördag förmiddag åkte vi tillbaka ut igen. Nu var även Sandras pappa Jens där.
Max och jag lekte medan Sandra åkte till Bauhaus för att köpa panel. Nicklas och Jens började sätta upp "kakel" och Stefan fortsatte med tapetförberedelserna.
När Sandra kommit tillbaka och Max sov middag hjälpte jag henne att göra några röror som dom skulle ha med sig till kräftskiva med grannarna på kvällen.
Vid 17-tiden åkte vi hem. Vi åt spagetti med köttfärssås till middag. Både Stefan och jag var helt slut men bestämde oss för att ta en rask skogspromenad före Gäster med Gester. 40 min i rask takt. Skönt!
Kvällen blev lugn och redan vid 22 var vi färdiga för sängen.

I natt vaknade jag av att det värkte fruktansvärt i min vänster arm. Jag hade legat på något alldeles tokigt sätt och kunde nästan inte flytta armen pga att den värkte så. Det gick som tur var över rätt snabbt. Förmodligen hade en nerv kommit i kläm eller något sådant. Dessutom var det otroligt varmt i rummet trots öppet fönster. Svetten rann i ansiktet.
Halv åtta larmade radion och jag gick upp. Jag satt på toa med öppet fönster och hörde att det blåste kraftigt. Och straxt vräkte regnet ner. Det kom på en gång. Inget litet regnande först utan himlen öppnade sig på en gång.
Det blev frukost inomhus då det smattrade så på uterummets tak att man inte hör sina egna tankar.
Vid tio-tiden åkte vi åter igen ut till Sandra, Nicklas och Max. Dom satt och åt frukost när vi kom. En stund senare kom även Sandras pappa Jens och hans fru Yvonne. Jag och Max lekte, Jens och Nicklas fortsatte med kaklet och Stefan och Yvonne började med tapetseringen. Jag fick inte hjälpa till för Max. Jag fick inte ens prata med dom andra ...lille knaspelle.
Efter lunchen som Sandra, Max och jag hämtade på Kinarestaurangen var det dags för Max att vila middag och plötsligt blev jag arbetslös.
Som tur var kom Sandra Å och Mathilda ut och hälsade på just då.
När Max vaknade blev det mera lek med Briotåget, vi tittade på Carsfilmen för 10 gången denna helg och lekte med bilar.
Vid 18-tiden var det nästan färdigtapetserat och vi åkte hemåt. Vi tog vägen via Coop och köpte ingredienser till en pizza. Jag hittade färdig pizzadeg som jag köpte. Jag brukar alltid göra egen deg och det är godare men den här var helt ok nu när det blev lite bråttom.
Det har varit en bra helg med en massa gos med Max. Nu är jag rejält trött.
I morgon är det arbetsdag. På onsdag tjejträff i Sollentuna. På torsdag kommer min kära lilla syster hit och det ska bli så kul.


Jag har byggt en tågbana som Max och jag lekte med

Ett lok utan huv. Batteriet glappade och jag fick inte skruva tillbaka huven för Max.

Yvonne och Stefan tapetserar


Nicklas med sin svärfar Jens sätter sten ovanför diskbänken.

Sten som ska fogas och sedan oljas in. Den blir då nästan svart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback