Kräksjuka...

...så länge klarade jag att hålla mig borta från kräksjuka. Men nu slog den till i alla fall.
Jag mådde lite illa i går morse efter frukosten. Men det är inte ovanligt. Då brukar det hjälpa med en Loseckopia.
Så jag slängde i mig en och åkte till jobbet.
Jag mådde illa till och från samtidigt som jag hade hungerkänslor. Typiska magkatarrsymptom. Jag åt mitt sedvanliga ägg kl. 10 och lunch kl. 12. Sedan blev det värre och värre med illamåendet.  strax före tre stängde jag ner datorn och tänkte åka hem, men så när jäg höll på att ställa tillbaka alla pärmar kändes det bättre igen. Jag slog igång datorn och fortsatte jobba. Jag hoppade dock över kafferasten. Vid fyratiden funkade det inte längre. Då packade jag ihop och gick och meddelade chefen att jag måste åka hem pga illamående. Jag försäkrade att det inte var magsjuka utan magkatarr.
När jag kom hem fick jag först hjälpa till lite för att få kräkas. Det räckte att jag satte handen mot utsidan av halsen så var det kört.
När jag satt där kom Stefan hem. Han skulle ha gått på spinning och inte vara hemma förrän halv åtta. Men han mådde också dåligt. Han kräks inte utan är bara dålig i magen när han får magsjuka.
Jag hann väl med fyra eller fem rundor in på toa innan jag däckade i sängen vid nio. Där somnade jag fullt påklädd ovanpå sängen med bara överkastet över mig. Jag sov till sju i morse.
När jag drack te ringde Sandra och berättade att hon också var dålig. Och nu på eftermiddagen fick jag höra att Micke också blivit dålig.
Kan det vara så att Max dagis fortfarande har sjukan, dom var ju sjuka förra helgen, och att dom nu är imuna men att han bär med sig smittan? Det är Sandras teori i alla fall. Vi träffade ju Max i lördags och efter det har inte jag träffat någon som varit sjuk.
NU känner jag mig i alla fall ganska ok. Men jag måste ju vara hemma mina 48 tim. innan jag är välkommen tillbaka på jobbet.

Min diet idag har bestått av ProViva, te, macka, ägg och banan.
Dagen har mestadels tillbringats i sängen. Jag vet inte hur mycket jag har sovit idag.
Kräksjuka tar på krafterna helt klart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback