Bark-is och hälsokontroll

I går morse när jag kom ut till bilen var det riktigt jäkla hård bark-is på ALLA rutorna. Det var bara att starta bilen och på med värmen. Vindrutan och bakrutan (som har värmeslingor) gick ju snabbt att få ren. Men resten. Isskarapan bet inte ordentligt. Det var bara att skrapa, skrapa och låta bilens värmefläkt hjälpa till.
Lite bråttom hade jag också, jag var redan sen till jobbet.


Riktigt jobbig men vacker is att skrapa på bilrutorna




Vid tiotiden var det dags för hälsokontroll på företagshälsovården.

Mina blodprover var bra. Sänkan något förhöjd förmodligen pga att jag just varit ordentligt förkyld. Jag hade också för högt blodtryck 160/80. Inte bra!
Jag har starka och friska lungor och hör perfekt. BMI var perfekt. Midjemåttet bör inte överstiga 88 cm och mitt var 79. Mitt EKG är något avvikade men det har det varit så länge jag gjort EKG-tester. Vad det beror på vet dom inte. Det kan vara medfött. Det ser ut som om jag haft en hjärtinfarkt eller samma typ av skada som idrottsmän med TWAR får. Hur som helst var det ingen förändring mot tidigare.

Men mitt blodtryck gillar jag inte. Jag är ju så fasansfullt rädd för att drabbas av stroke. Jag kommer att få göra en 24-tim mätning nästa vecka för att se hur det ser ut över hela dygnet. Sänkan skall också kollas igen.
Jag har ju varit slarvig med motionen på sistone. Nu måste jag ta tag i det igen.
I morse gick jag upp och gick 35 min på löpbandet + att jag gick 30 min i kväll.

I går kväll var jag en sväng till mamma och pappa och hälsade på. Där blev jag blev bjuden på makaronipudding.
Efter ett tag dök Stefan upp med sushi. Han hade missuppfattat mig och köpt även till mig. Jag tog bara någon bit och även mamma som aldrig ätit det tidigare smakade.

I kväll har jag bränt ner stämmorna som Caroline och Heinz sjungit in åt oss så nu kan jag skråla i bilen tills dom sitter.

Parapara raparara parapapa............

Kommentarer
Postat av: Sandra

Oj vilka fina mönster det var! Kan tro att det var jobbigt att få bort..



Vad bra att allt såg bra ut utom blodtrycket.. Dumma det!



Duktiga du som lyckades bränna ner på cd. Bra där! Lite avis faktiskt...



Puss!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback