Min födelsedag

I dag fyller jag år. Tyvärr är inte Stefan hemma och det känns ju lite trist. Även om jag inte är så mycket för att fira stort så är det ju trevligt att kunna fira lite med familjen. Det var samma sak förra året. Då bjöd jag ut barnen med familjer på middag.
I dag blev jag bjuden på jättegod middag hemma hos fam. Åström. Även Nicklas och Max kom dit. Sandra Ö kände sig lite krasslig och valde att stanna hemma. Hoppas att hon kryar på sig till lördag då vi firar Stefans och min födelsedag gemensamt.
Min dag började med att jag firade mig själv lite....haha. Med blomma, paket och en liten "bakelse".


"Bakelsen" var en citronmousse som i liten mängd var god, men det mesta åkte i soporna.

Sedan var det dags att ge sig av till ögonläkaren. Dom bad om ursäkt för att dom kallat mig på min födelsedag. Men det tycker jag inte spelade någon roll. Det var ju ingen jämn födelsedag och jag skulle ju ändå jobba.
Man kollade trycket i ögonen. Det var bra. Även synnerven och eventuella spår på begynnande grönstarr. Men allt såg bra ut och hade inte ändrats något sedan förra gången för två år sedan. Det enda som inte var bra var mina glasögon som han sa att glasen såg ut som apelsinskal. Helt förstörda alltså. Det har jag ju märkt dom är flammig och det är omöjligt att putsa dom klara igen.

På väg till jobbet stannade jag till och köpte en tårta att bjuda grabbarna på till eftermiddagsfikat.

På lunchen tog jag en rask promenad runt kvarteret. 1,7 km. Även igår gjorde jag det. Jag ska försöka att göra det dom dagar då vädret är ok. I regn går jag inte ut.

Efter jobbet åkte jag bara hem och bytte tröja innan jag gick ner till familjen Åström där jag som sagt bjöds på god middag och fick presenter.

Presenterna från barnen med familjer. Jag blev så glad då jag inte förväntat mig något alls. Jag har sagt att jag inte vill ha något. Att det enda jag önskade var att få umgås med familjen.

Synd bara att Stefan och Sandra Ö inte kunde vara med.

Tack mina kära för att ni gjorde min dag så fin.

Kom på att jag missat att flagga idag! Inte bra!

Men på lördag blir det flaggning! Hela dagen!Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad bra att du är nöjd med din dag kära mamma!Kram kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback