Hädelserik vecka...

...har det sannerligen varit.

I måndags åkte Stefan till Holland och var borta till tisdag kväll. Sandra och ja var hos Carina och klippte oss på måndagkvällen.
I tisdags ringde en gråtande son och berättade att han varit tvungen att ta bort sin älskade hund. Goaste Ronja som nu sover i ro och inte har ont. Vi saknar henne och det känns konstigt att inte mötas av en ylande tokglad Rottweiler när vi kommer på besök.
I torsdags skulle Nicklas och Stefan äntligen få göra sin ballongtur. Då blev Sandra Ö sjuk och Nicklas fick köra henne till KS då hon hade svårt att få luft. Stefan och jag tog hand om en snorig liten Max med ögoninflammation.
Vi trodde i och för sig inte att det skulle bli flygning av då vädret under dagen varit regnigt och blåsigt. Till kvällen klarnade det upp och flygningen blev av utan Stefan och Nicklas dock. På väg hem såg vi minst 7 luftballonger som flög över Märsta. Det händer inte så ofta. Jag vet inte om dom gick ner här eller någonstans i närheten. Det hade varit rätt komiskt. Då hade dom fått följa med hela vägen tillbaka till Saltsjö Boo för att hämta bilen igen.
Stefan lyckades få till en ny chans trots att dom hoppat av själva och den 11 juli hoppas vi att det blir av till sist.
I helgen skulle Stefans syster B-M och hennes man B komma på besök, så i fredags eftermiddag åkte vi och handlade allt för helgen. På kvällen planerade vi en liten slottstur i Stockholm då B tidigare sagt att han ville åka till Livrustkammaren.
Så här hade vi tänkt.
Drottningholm först.
Där pågår en pelargonutställning vid Kina slott. På Drottningholm har man också en bröllopsvisning.
Sedan tänkte vi ta oss in till stan och gå på Livrustkammaren för att sedan på hemvägen passera Haga slott.
Det var tänkt att B-M och B skulle komma vid 11-tiden men på morgonen ringde dom och berättade att B blivit sjuk och därför inte kunde komma. Det var andra gången som besöket fick ställas in.
Stefan och jag bestämde oss för att ändå besöka pelargonutställningen så vi åkte till Drottningholm. Det var fruktansvärt varmt hemma och jag var lite orolig att det skulle bli jobbigt att gå där men så blev det inte. Det blåste ganska duktigt och vattnet runt omkring bidrog kanske också till att det faktiskt blev rätt behagligt. Fast det tyckte nog inte högvakten som stod där i sina blåa tjocka uniformer och med guldkask på huvudet.
På hemvägen stannade vi till hos mamma och pappa och fikade med dom på deras balkong. Där fläktade det ordentligt. Jätteskönt. På kvällen grillade vi precis som vi tänkt. Det blev riktigt gott. Vi avslutade lördagen med en film. Slumdog millionaire. Den var sådär. Jag har läst boken som var mycket bättre.
I fredags såg vi Farsan av Josef Fares. Kul men inte alls som dom tidigare Jalla, jalla eller Kopps.
I dag har vi varit hemma och tagit det rätt lugnt. Badat och rensat lite i trädgården. Men till slut blev det för varmt så jag gick in och bakade lite bullar till mamma och pappa.
Sandra ringde och berättade att dom var på väg till närakuten eftersom Melker ramlat så illa mot tv-bänken och skurit upp sitt lilla öra. Stackarn 6 stygn fick han i det lilla, lilla örat.

Nu hoppas jag att nästa vecka inte innehåller en massa sjukdom och skador. Då kommer min käraste lillasyster på besök och det ser jag fram emot så himla mycket.
Se där! En turist som inte vet vart han ska....


VakttältetStefan på väg in till en servering för att köpa glass. Men det blev ingen.
I väntan på frun som fotar allt i sin väg.......

Innan vi lämnar Drottningholm ser vi denna bil på parkeringen.


Ja, det är ju olika vilka budskap man vill ha på bilen.
Lite kul med bokstavskombinationen på reg.plåten också.


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Näe nu får ni ha slut på olika typer av sjukdomar o skador bland nära och kär!

Så ni hinner njuta av den ljuvliga sommaren.

2010-07-05 @ 16:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback