Tandläkarbesök...

...var det dags för idag. Jag brukar bli kallad till tandläkaren i november vilket jag blev förra året med. Mn så dog ju svärmor och vi var tvungna att tömma lägenheten just då. Sen kom ju julen ivägen och jag glömde bort att beställa ny tid. Men i dag var det i alla fall dags. Hade bokat tid för avgjutning till bettskena också. Åh, vad det är äckligt. Jag får enorma kväljningar när dom sätter in gjutformen i överkäken. Fasen att dom inte kan komma på något enklare sätt att göra det på. Även röntgenplåtarna som man ska bita ihop om och som är så vansinnigt vassa att tårarna sprutar.
Dessutom tycker jag att min tandläkare börjar kännas lite nonchalant. Undersökningen av tänderna går på fem röda. Man undrar ju om hon hinner se något.
Men bra betalt tar dom.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Du får leta på en ny tandläkare med lite modernare utrustning och trevligare! Min är toppen men är mitt i smeten ; i en av sergelskrapeona, kankse för långt för dig? Det var länge sedan jag behövde ha någon röntgenplåt i min mun som gjorde illa...De är urtrevliga!

2010-01-28 @ 19:26:13
Postat av: Marianne

Ja, Mimmi, jag börjar nästan fundera över om de inte är dags att byta. Men jag har nog ingen lust att ta mig in till stan. Får söka någon på närmare håll i så fall.

2010-01-28 @ 21:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback