I dag...

...var det dags igen att bli förbannad på vår kommun.
Mamma har blivit beviljad växelvård för pappa. Ett måste om hon inte ska ta slut helt och hållet själv. Hon fick beslutet före jul men ville vänta till efter alla helger med att bestämma något. I dag ringde hon upp biståndshandläggaren. Tyvärr hade den handläggaren som hon haft kontakt med tidigare fått en annan tjänst och ersatts av en annan. När mamma berättat sitt ärende svara hon att mamma själv får ringa upp boendet och höra om dom vet något. Så kan det väl ändå inte fungera? Jag blev så arg att jag mailade den gamla handläggaren och bad henne ringa upp mamma och berätta vad som gällde.
På eftermiddagen ringde så en kvinna från kommunen och berättade att naturligtvis skulle inte mamma själv behöva ringa boendet. Det är dom som ska ringa när en plats blir ledig. Tänk att man ska behöva bli arg så fort man har med kommunens äldreomsorg att göra. Det är så dåligt.

Vad det gäller Stefans sökande efter sin biologiska far så har han idag fått tag på ytterligare en kusin på sin adoptivpappas sida som hört om ryktena som cirkulerade då för länge sedan i Linköping. Att hans adoptivfar egentligen är hans biologiska far. Det blir bara mer och mer spännande.

Jag städat halva huset. Nu orkar jag inte mer för i kväll. Resten får jag göra i morgon kväll. På onsdag blir det "syjunta" och på torsdag kommer ju mina systrar hit. Det ska bli så roligt.


Ute har det kommit ytterligare några centimeter snö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback