DNA-test

I dag har Stefan fått ett första svar på testet. Tyvärr har dom gjort fel test. I stället för Y-linjen så har dom testat syskonskapet. Det visar att dom med största sannolikhet INTE är syskon! 17,7% sannolikhet och det är tydligen väldigt lågt. Jag vet inte riktigt vad skillnades blir men dom ska i alla fall göra även Y-linjetestet på de tester som redan skickats in. Så visar det att dom inte har samma y-linje så är det ju dubbel säkerhet. Sedan får vi hoppas att inte broderns mamma också varit otrogen och att han har en annan pappa än han tror. Stefan ska forska lite i det med deras gemensamma storasyster (om hon nu är syster..haha). Höra vad hon tror om sannolikheten att så skulle vara fallet.

Jaha...då får vi se hur vi kommer att gå vidare för att försöka säkerställa om hans adoptivfar även är hans biologiska far.
Dessutom har Stefan fått namnet på en av hans biologiska mammas bästa vänner under den tiden hon blev gravid med honom. Han ska försöka ringa henne idag och höra om hon vet något. Damen i fråga är 83 år men vi får hoppas att hon är pigg och klar i huvudet och framförallt att Stefans mamma eventuellt lättat sitt hjärta för henne.
Spänningen stiger...........


   

Kommentarer
Postat av: Jenny

Har, med trötta ögon, läst ikapp mig lite här. Shit vilken röra kan man ju milt uttrycka det. Hoppas ni/Stefan får de svar som går att få snart. För denna ovissheten verkar lite jobbig just nu. KRAM Jenny

Postat av: Christina

Det är ju bara sååå spännande att följa din berättelse och det blir verkligen intressant att se vad blir för resultat slutändan. Ovissheten brukar vara jobbig.

Önskar dig en bra helg, kram

2010-01-30 @ 14:13:25
URL: http://mammastina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback