Nygamla sängar och ny soffa

I dag var vi på Stinsen och köpte present till en dam som alldeles snart fyller hela 9 år. På vägen dit passerade vi KOM köpcentrum och Stalands Möbler. Vi tänkte kika på en sänggavel och extrasängar (gästsängar). Helsicke vad dyra sänggavlar är. Dom flesta låg på 6-7000 kr. Då är det bara såna som man ställer vid huvudänden. Vi får väl se hur vi gör med det.
Vi provlåg en extrasäng och kunde bara konstatera att dom inte var speciellt sköna. När vi var på väg ut passerade vi en bäddsoffa. Jag kollade bara hur den funkade och vips var vi nästan med ny soffa. Vi måste bara hem och mäta lite. Expediten tipsade oss om att tejpa upp måtten för att se hur stor plats den skulle ta. Väl hemma gjorde vi det och det verkar funka så Stefan ringde och bokade en soffa en röd. Den kommer om två veckor! Vi har gula väggar och gul/grönmönstrade gardiner i rummet. Så nu blir det till att måla vita väggar tills vi hittar någon  som kan hjälpa oss med tapetsering. Tror inte vi orkar ta tag i och göra det själva just nu.
Nya gardiner får det allt bli i alla fall.

Stefan lyckades få ugnsluckan på plats igen och spisen får hänga med ett tag till. Det är ju inte bar avi som ska sätta fart på Sveriges ekonomi.

Det märks att det går mot ljusare tider. Man känner för förändring. Vi har börjat lite smått.


FöreEfter


Soffan vi beställt

Bättre än viksängar att ligga på för våra gäster.Kommentarer
Postat av: eva steinert

Vi hade en röd soffa tidigare och det är såååå snyggt. Grattis till en läcker soffa.

Evapeva

2010-02-26 @ 21:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback