Trötter...

...det är jag det.
Fattar inte varför jag har så svårt att somna i bland. Jag var så trött i går kväll och ändå låg jag och vred och vände mig i timmar innan jag äntligen somnade. Så vaknar jag av att jag behöver gå på toa efter ett par timmar. Jag trodde att klockan skulle var runt fyra och klockan sex skulle min telefon larma. Men vilken lycka hon var bara två. Fyra timmar till att sova.
I kväll har vi plockat ihop två bokhyllor till Mamma och Pappa. När dom var färdiga upptäcker jag att det är en liten krossskada i övre vänstra hörnet på den ena. Hoppas att det inte syns när vitrindörrarna kommer på plats. Dom var slut på Ikea i Uppsala. Så typiskt. Eva skulle försöka komma till Kungens Kurva och köpa dom där. Syns skadan får vi väll fixa en ny stomme.
Jag satte även upp familjens bröllopsfoton på väggen enligt Mammas önskan. Plus en läslampa över sängen. Som tack fick vi god köttfärslimpa fylld med oliver, fetaost och soltorkade tomater. Lyx, då jag även fick en matlåda med mig hem.

Nu i kväll har jag tittat på sista avsnittet av Den stora resan. Intressant. Vilken upplevelse dom måste ha haft. Säkert jättenyttigt och lärorikt.
Undrar hur länge det dröjer innan familjerna är inne i sin vanliga lunk igen med allt vad det innebär av bekvämlighet och tankesätt.
Nu är jag så trött att jag ser dubbelt. Sängen ropar och jag tänker lyssna.
God natt!

Kommentarer
Postat av: Christina

Det är jobbigt att inte kunna sova, vet du att när jag började dricka Acaijuicen så sover jag bättre.

Håller med dig, jag såg också programmet önskade att jag fått göra detta. Enormt utvecklande för alla som var där. Ha det gott, kram

Postat av: STEFAN

Hoppas du får sova bra ikväll då ingen snarkar eller stönar bredvid. Självt sover jag i hotel Van der Valk. Saint Aygulf, Nice franrkrike.

2009-10-28 @ 23:32:12
Postat av: Marianne

Nä, tyvärr lyckades du ju ändå "förstöra" min sömn genom ditt sms kl. 23:24:53 då jag precis lyckats somna. Hade otroligt svårt att somna om igen sedan. Men du har väl sovit gott antar jag.

2009-10-29 @ 07:24:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback