Bra söndag också....

Lite handling på Maxi på förmiddagen. Efter det har jag plockat lite här hemma. Rensat i rabatter, planterat om mina små plantor och lagt ut täckbark runt buskar på framsidan.

På eftermiddagen kom Melker och Sandra på besök. Melker ville gå själv så Sandra följde honom en bit och ringde till oss så Stefan kunde möta honom ovanför trappan.
Sandra kom strax efter med bil eftersom hon skulle åka och hämta Mathilda som var på kalas.
Vi fikade och lekte. Melker och morfar gick till lekparken en stund och då kunde Sandra och jag sitta och prata en stund. Mysigt.
Efter en stund kom Melker farande och stängde dörrarna till uterummet. Han hade sprungit ifrån morfar och skulle nu låsa honom ute. Rackarungen. Det lyckades så klart inte. Melker och jag lekta kurragömma och jag fick alltid räkna till 72. Själv räknade han till 10 eller 20.
Strax för sex åkte Sandra för att hämta Mathilda. Melker och jag spelade gitarr. Strax före halvsju gick Stefan hem med honom och jag lagade middag.
Vi hade tänkt köpa Stinas örtkyckling men när jag läst innehållet lade jag tillbaka paketet i frysdisken och tog en hel kyckling som enligt innehållsförteckningen innehöll: Kyckling A-klass. Jag gjorde min egen grillolja och därmed vet jag nästan exakt vad vi fått i oss.
Nu är det dags för något av det tråkigaste jag vet...strykning av skjortor. Jag tror att jag ska titta på Rallybrundar med Eva Röse medan jag stryker.


Det var Melker som tyckte att jag skulle ha hatten med håret framför ögonen...
Vad kan han ha menat med det?




Melker....lite i hatten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback