Stefan är hemma

I morse kom han smygande in i sovrummet. Skönt att ha honom hemma igen. Han var ganska pigg trots en lång resa från Taiwan. Den påbörjades i går förmiddag svensk tid och tidigt tidigt i morse var dom hemma. Såna här gånger är det skönt att vi bor så nära flyget. Stefan kan sätta sig i en taxi och vara hemma på 10 min. Hans ressällskap fick ta tåget vidare till Falun och hade alltså ytterligare timmar kvar innan han var hemma. Stefan kunde krypa ner i sin säng och vi sov vidare i 1½ timma. Det kan behövas då vi ska på 60-årsuppvaktning i kväll.

Lite kul är det att han bloggat under sin resa så att vi här hemma har kunnat följa honom och fått se bilder från platser han besökt. Jag hoppas att han vill fortsätta blogga på sina arbetsresor i fortsättningen med.

Nej nu är det dags att sätta fart om inte den här extra lediga dagen bara ska "slösas" bort.

För första gången i mitt vuxna liv känner jag mig lite oroad över min arbetssituation. På måndag får vi besked hur det kommer att bli. Jag är väl inte i första läget direkt hotad men det känns lite jobbigt ändå. Men nu släpper jag det under helgen och njuter av ledigheten.

                   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback